• Vissen
 • 5Packs Mustad 32833 Visserij-Haak Prikkeldraad Jig Haak Leiden Hoofd Tin Haak 1# 1/0,2/0,3/0,4/0,5/0# Grote Vissen Lokken Aas Vissen Accessoire
img 0
img 1
img 2
img 3

5Packs Mustad 32833 Visserij-Haak Prikkeldraad Jig Haak Leiden Hoofd Tin Haak 1# 1/0,2/0,3/0,4/0,5/0# Grote Vissen Lokken Aas Vissen Accessoire

€29.00

€18.85

 • Eenheid Type: lot (5 Verpakkingen/veel)
 • Grootte Van Het Pakket: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
 • Pakket Gewicht: 0.2kg (0.44lb.)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

toep=ckeditor

Elementaire Informatie:

Type: Prikkeldraad Haak/ Jig Head Haak

Grootte: 1# 1/0# 2/0# 3/0# 4/0# 5/0#

Hoeveelheid: de qualtity van de haken is het anders in een pack omdat er in verschillende maten.

Package: 5 verpakkingen van visserij-haak

Opmerking:

Er zijn ook vele maten van deze visserij-haak, dus we konden het niet laten je in de opties.

De volgende afbeelding toont alle maten. Als u wilt, neem dan contact met ons op de eerste plaats.

Verzending:

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten. Wij sturen de artikelen binnen 7 werkdagen nadat uw betaling is voltooid.

Wij doen niet uarantee levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van de verschillen in douane clearing keer in de afzonderlijke landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd. Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra douane kosten, makelaarslonen, rechten en belastingen bij invoer in uw land. Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering. Wij vergoeden niet de verzendkosten voor zendingen geweigerd.

De verzendkosten zijn niet inbegrepen belastingen bij invoer, en de kopers zijn verantwoordelijk voor de douane.

Geeft als resultaat:

We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.

Wij betalen u als u retourneren binnen 15 dagen na ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook. Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de items teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden. Indien de zaken zijn beschadigd of kunnen verloren gaan wanneer zij worden teruggezonden, zal de koper aansprakelijk zijn voor dergelijke schade of het verlies, en wij geven de koper een volledige terugbetaling. De koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van de schade of het verlies.

De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van de items.

Garantie & Onderhoud:

Wij bieden de 1 maand gratis vervanging. Kopers kunnen de aanvraag voor een vervanging binnen de 15 dagen na uw ontvangst van het product . De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren.

Ook bieden wij 12 maanden gratis onderhoud( behalve voor de schade veroorzaakt door menselijke factoren). De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren. Indien van een onderdeel moet worden vervangen, dient de koper ook betalen voor de kosten van de onderdelen die moeten worden vervangen.

Voor het retourneren van de items, gelieve te bevestigen het adres van de afzender en de logistieke methode met ons op. Nadat u geeft de items van de logistieke bedrijf, stuur ons dan de tracking-nummer. Zodra we de punten ontvangen, zullen wij de reparatie of vervanging laat ze zo snel mogelijk.

Feedback:

Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk. Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en diensten.

Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback. We zullen ons best doen om problemen op te lossen en u voorzien van de beste klantenservice.

 • Elektrische of Niet: Handleiding
 • De visserij plaats: Zee, Rivier, Vijver Meer
 • Materiaal: High Carbon Staal
 • Model: JH32833
 • Met Schaal of Niet: No
 • Met de Liniaal of Niet: No
 • Type: Prikkeldraad Haak
 • Merknaam: suvtoper
 • Positie: Ocean Beach Vissen
 • Vorm: Andere
 • Grootte: 1# 1/0# 2/0# 3/0# 4/0# 5/0#

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.