• Vissen
 • Vistuig Okuma magda Ma-45dx trommel haspel kabel winder vissen ronde Tellen REEL vissen op Zee rollen Rechter rol
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Vistuig Okuma magda Ma-45dx trommel haspel kabel winder vissen ronde Tellen REEL vissen op Zee rollen Rechter rol

€96.16

€76.93

 • Pakket Gewicht: 1.0kg (2.20lb.)
 • Eenheid Type: stuk
 • Grootte Van Het Pakket: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

TIPS: 1. De prijs is voor de MA-45DX.

2. het is een Recht met de hand rollen.

3. altijd gemakkelijk in controle schuur vissen !

gericht op offshore schip vissen , reservoir vissen vlot , verschillende van laag domein vissen schuur object van vissen ontwerp

ultra licht gewicht , hoge sterkte ontwerp

mechanische inch mabiao van de waterman , het weer , het gieten van water resistant

tpr ergonomische handgreep , bobiao vis proces kracht meer gemakkelijk

patent rem materiaal rulidium sleep rem wasmachine

een stuk vorming van corrosie bestendig carbon fiber kader hoofdtekst

groot snel gemakkelijk aan te passen-knop .

4. grootte: meike magda bereiken model jumbo meest geheel onbezoldigd lang

cm ( / knopper een cirkel ) versnelling lager aantal lijn capaciteit

( aantal / m ) gevoel van eigenwaarde

( g ) de grootste rem waarde

( kg ) ma-15dx 59 5.1 : 1 2 3/340 , 5/210 , 7/140 374 7 ma-20dx 59 5.1 : 1 2 4/310 , 6/200 , 8/150 391 7 ma-30dx 61 4.0 : 1 2 6/410 , 8/130 , 10/240 490 8 ma-45dx 66 4.0 : 1 2 8/440 , 10/340 , 12/290 527 8

verstelbare type shot lijn speed control-systeem

verstelbare type shot lijn speed control-systeem gebruik van het vaststellen controle spoel de centrifugale kracht instant speed , een lijn voorkomen spiraalvormig opgewonden , kan door het aanpassen van het contactpunt vastgesteld 's , controle lijn necessaryfor wanneer de rollen snelheid HI-Lo , met inachtneming van de verschillende onderzoeken en de haak kan de meest hoge efficiëntie .

quick release zijklep

speciaal voor atletiek professionele design patent troll snel rlease kant dekken , worden in de behoefte van een snelle vervanging haspelrem en de centrifugale kracht .

crc anti corrosie van het systeem

okuma antioxidant van een coating hdg-ii tweede generatie hoge-dichtheid gear , het geven van algemene gear superieure anti corrosie , plus het gebruik van corrosie x hd vet weerstand tegen corrosie tas meenemen voor alle interne en externe metalen delen . geworden geïnfiltreerd en de werkelijke agglutinative in metaal effect van crc anti corrosie , het systeem , hebben noteworthily bescherming op lange termijn .

multi point geen speling one-way systeem reactionaire

okuma nieuwe aankomst one-way geen speling reactionaire , zal de plus size meting bal gemiddelde toewijzing zes pivot , de reactionaire meer solide chancy .

Verzending:

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten. Wij sturen de artikelen binnen 7 werkdagen nadat uw betaling is voltooid.

Wij doen niet uarantee levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van de verschillen in douane clearing keer in de afzonderlijke landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd. Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra douane kosten, makelaarslonen, rechten en belastingen bij invoer in uw land. Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering. Wij vergoeden niet de verzendkosten voor zendingen geweigerd.

De verzendkosten zijn niet inbegrepen belastingen bij invoer, en de kopers zijn verantwoordelijk voor de douane.

Geeft als resultaat:

We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.

Wij betalen u als u retourneren binnen 15 dagen na ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook. Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de items teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden. Indien de zaken zijn beschadigd of kunnen verloren gaan wanneer zij worden teruggezonden, zal de koper aansprakelijk zijn voor dergelijke schade of het verlies, en wij geven de koper een volledige terugbetaling. De koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van de schade of het verlies.

De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van de items.

Garantie & Onderhoud:

Wij bieden de 1 maand gratis vervanging. Kopers kunnen de aanvraag voor een vervanging binnen de 15 dagen na uw ontvangst van het product . De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren.

Ook bieden wij 12 maanden gratis onderhoud( behalve voor de schade veroorzaakt door menselijke factoren). De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren. Indien van een onderdeel moet worden vervangen, dient de koper ook betalen voor de kosten van de onderdelen die moeten worden vervangen.

Voor het retourneren van de items, gelieve te bevestigen het adres van de afzender en de logistieke methode met ons op. Nadat u geeft de items van de logistieke bedrijf, stuur ons dan de tracking-nummer. Zodra we de punten ontvangen, zullen wij de reparatie of vervanging laat ze zo snel mogelijk.

Feedback:

Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk. Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en diensten.

Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback. We zullen ons best doen om problemen op te lossen en u voorzien van de beste klantenservice.

 • Positie: Oceaan Boot Vissen,Oceaan Rock Fshing,Ocean Beach Vissen
 • Model Aantal: MA-45DX
 • Categorie: Boot Vissen Reel
 • Vissen Rollen Type: Vissen Wiel
 • Vissen reel indeling: vaststellen drum ronde
 • Aas Type: Nep-Aas
 • Vismethode: Trollen
 • Lager aantal: 2 as
Prokuror4ik 88
2018-03-16
5/5
Good trader
Femakademi
2018-01-24
5/5
description product complies with fast seller recommended!

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.