• Tablet Accessoires
 • XHR-2P 2.54 3.7 V 1500mAh 102050 de batterij van het polymeerlithium leren machine Ridder verkeer recorder
img 0
img 1
img 2
img 3

XHR-2P 2.54 3.7 V 1500mAh 102050 de batterij van het polymeerlithium leren machine Ridder verkeer recorder

€6.82

€4.78

 • Eenheid Type: stuk
 • Grootte Van Het Pakket: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
 • Pakket Gewicht: 0.2kg (0.44lb.)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

XHR-2P 2.54 3.7 V 1500mAh 102050 de batterij van het polymeerlithium leren machine Ridder verkeer recorder

Product model: SD102050

Grootte van het Product: Max lang 50 x breed 20 X 10mm dik

Elektrische core capaciteit: 1500mAh

Nominale spanning: 3.7 V

De standaard plug: XHR-2P 2.54 reverse (zilver georiënteerd, zwart-rood rechts naar links)

Het laden stroom: standaard opladen: 0.2 C; snel opladen: 0.5 C

Standaard opladen methode: 0.2 C CC (Liu Heng) kosten tot 4,25 V, vervolgens CV (constant voltage 4.2 V) kosten tot laadstroom is minder dan 0,05 C

Maximale laadstroom: 0.5 C

Continue ontlaadstroom: 0.5 C

Maximale ontlaadstroom: 1C

Kwijting van cut-off voltage: 2.75 V

Ontladen temperatuur: -10 ° C ~+60 C

Het laden tijd: 12uur (standaard); 3 uur (snel)

Laad-en lostijden: meer dan 800 keer

De zelfontlading is minder dan 400uA

Andere technische parameters in deze specificatie prevaleren.

De batterij is voorzien van een beschermende plaat, die de functies van het voorkomen van over-laden, over-ontladen, dan de huidige, kortsluiting, enz..

Dit product is voornamelijk van toepassing op mobiele noodstroomvoorziening, MP3, mobiele luidsprekers, microfoon, Navigator (GPS), mobiele telefoon, speelgoed en andere elektronische apparaten.

Bescherming van bestuur parameters

Werkende stroom: 1,5 A

De huidige beperking van de bescherming van: 2~3A

Over limiet: 4.2+/-0.05 V

Over de ontladingsdiepte van de druk: 2.9+/-0.10 V

* de werkelijke capaciteit van de beschermende plaat is iets minder dan de nominale capaciteit van de elektrische kern te wijten zijn aan het ontslag van de beschermende plaat.

Houd in opslag

Om ervoor te zorgen dat de batterij het handhaven van de capaciteit, de voorgestelde batterij en de batterij -20~35 ° C Opslag, een lage luchtvochtigheid, niet-corrosieve gas voorwaarden van de Batterij te voorkomen dat de hoge temperatuur of hoge vochtigheid opslag, anders zal het leiden tot lekkage van de batterij, roest, en de lage capaciteit. Opslag op lange termijn zal waarschijnlijk leiden tot een vermindering van de capaciteit van de batterij en de batterij, en de noodzaak voor 1-3 laad / Ontlaad cyclus voor het bereiken van maximale afvoercapaciteit. De batterij moet worden opgeladen en ontladen, eens in de drie maanden.

Waarschuwing: verlegging van heffing is niet toegestaan, moet de batterij worden aangesloten volgens de polariteit nauwkeurig, en kan niet meer worden teruggedraaid. Kortsluiting is niet toegestaan, anders zal het leiden tot blijvende schade. De batterij kan niet gebruikt worden in de limiet voorwaarden, zoals: beperk de temperatuur, deep cycle, extreme over-laden en over-ontlading. Bewaar de batterij op een koele, droge plaats. Als een groot aantal van de batterijen worden opgeslagen of vervoerd wordt, moet de accu worden in de eerste plaats. Niet rechtstreeks op de batterij solderen. Als de batterij verschijnt ruis, hoge temperatuur, lekkage en andere abnormale situatie, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik. Niet in vuur of uit elkaar halen van de accu. De batterij kan brand of het produceren van schadelijke stoffen. Het is niet toegestaan gebruik te maken van oude batterijen of gebruik de helft van de batterij door een nieuwe batterij in, anders zal een ontlading. Buitenmantel en de buitenmantel van de buis voor het verwijderen van de batterij. De batterij is niet toegestaan om worden gezet in het water.

Zaken aandacht nodig van de Batterij moet worden opgeladen voor gebruik. De batterij-methode volgens de technische specificaties van ons. Opladen met de bijbehorende lader. De batterij moet voorkomen dat het gebruik van gesloten, moet de juiste ventilatie-apparaat, anders kan de batterij waterstof produceren, in het geval van ontsteking punt wordt de oorzaak van de explosie. Probeer niet de batterij scheiding of beer extrusie en aanrijding, kan de batterij koorts, het branden van de alkalische elektrolyt zal de beschadiging van de huid en de ogen kunnen ook eten kleding. De batterij moet uit de buurt gehouden worden van het kind, als de stof bij inslikken, onmiddellijk contact op met de arts te behandelen. Wanneer de accu niet gebruikt wordt, moet worden verwijderd van het apparaat. Bij het eerste gebruik van een nieuwe batterij of lange termijn opslag van gebruiken, voordat de noodzaak om gevuld te worden met elektriciteit. Wanneer de batterij wordt warm, niet aanraken totdat deze is afgekoeld. Wanneer de batterij wordt gebruikt, blijkt dat de energie moet worden uitgeschakeld wanneer de energie wordt afgenomen, om zo te voorkomen dat over de kwijting. Wanneer u trek de batterij u moet de batterij en niet in het bezit van de draad. Nadat de batterij is gebruikt, als de batterij erg warm is, het kan worden geplaatst in een plaats waar geen direct zonlicht afkoelen alvorens op te laden weer.

Betaling Gelieve afwerking betaling in 3 dagen. sinds bestelling, accepteren wij Escrow; We zullen het schip tot de standaard adres in Escrow. Verzending Pakket verzending binnen de 48 uur, behalve vakantie & weekend dag. we kunnen geen enkele verantwoordelijkheid voor. aangepaste vertraging of belastingen. omdat de levertijd is sterk afhankelijk zijn en die door de postdienst. Feedback Garantie op Alle door ons verkochte artikelen worden beschreven om het beste van onze mogelijkheden, zo nauwkeurig mogelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid van onze kant, Als het item is overgelopen door normaal gebruik, retourneert zijn beschikbaar binnen 30 dagen na de kopers ontvangen van de post, geld terug na ontvangst van het item! Geretourneerde artikel moet nieuw, ongebruikt en in de originele staat; Koper terug de defectives item op eigen kosten, Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gemaakte verzendkosten aan u terug , en we zullen reship een vervanging aan u na ontvangst van de geretourneerde artikelen.

 • Compatibel Merk: Lenovo
 • Batterij Capaciteit: 1500mAh
 • Pakket: Ja
 • Model Aantal: Een twee honderd vijftig duizend
 • NEE.: SD102050-1500
 • Kleur Classificatie: XH2.54
 • Merknaam: Liter energy batterij
Mashyta2002
2017-12-31
5/5
new year gift as received straight batteries. not tested at work. заряжеными come. деус металоискателя for used to take. test before installation проведем capacity.

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.