• Optische Instrumenten
 • LETER 3D Groene Laser Niveau Zelf Nivellerende 360 Graden Horizontaal en Verticaal Kruis
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

LETER 3D Groene Laser Niveau Zelf Nivellerende 360 Graden Horizontaal en Verticaal Kruis

€218.18

 • Grootte Van Het Pakket: 12cm x 13cm x 15cm (4.72in x 5.12in x 5.91in)
 • Eenheid Type: stuk
 • Pakket Gewicht: 2.0kg (4.41lb.)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

De LETER 3D laser-niveau is een compacte, praktische optie voor het basis-cross lijn waterpas zetten van het werk. Het meten van 1/4 ", dan kan de laser past comfortabel in de palm van uw hand. Het heeft een harde kunststof behuizing te beschermen tegen de laserstralen en slinger leveling systeem binnen. De behuizing heeft een geribbelde rubberen behuizing die beschermt tegen krassen terwijl het geven van extra wrijving te maken antislip. Waterbestendig rang IP54 Technologische voordelen: De 3D-laser is een kruislijn-laser-niveau. Dit toestel is self-leveling met nauwkeurigheid bereik van binnen ± 4 °. Werken bereik van deze laser is up-to-65' (20m), afhankelijk van het werkgebied van de verlichting. De twee aparte regel balken worden gegenereerd uit 635nm laser diodes. De lijn balken hebben ±2,2 mm nauwkeurigheid tot 10m. Knoppen inleiding: De laser niveau heeft drie laser vensters laten zien, elk venster kunt starten 4 laser lijnen, totaal 12 laserlijnen(4 laser lijnen combineren tot een vliegtuig). Elke keer dat op de knop klikt, zal er worden 4 laser lijnen van een vliegtuig. Let op: Er zijn ten minste 4 van de laser lijnen, het kan niet blijven 1 of 2 laser lijnen

Het verschil tussen de groene laser en de rode laser: Ze komen uit dezelfde fabriek, de functie is hetzelfde. De groene laser van de zichtbaarheid is vier keer van de rode laser, het materiaal kost is hoger dan de rode laser, en is duurder dan een rode laser. onze fabriek niet deze van het niveau van de laser-ontvanger, is dit het niveau van de laser is krachtig, we hebben nog niet de meest geschikte ontvanger nog. Aarzel dan niet kopen van het andere merk van de ontvanger, het zal niet koppelen.

Hoogtepunten van het Product: De 3D-laser is een kruislijn-laser-niveau. Dit toestel is self-leveling met nauwkeurigheid bereik van binnen ± 4 °. Het werkgebied van deze laser is up-to-20m, afhankelijk van het werkgebied van de verlichting. Ontwerp: De 3D-laser-niveau is een compacte, praktische optie voor het basis-cross lijn waterpas zetten van het werk. Het meten van 1/4 ", dan kan de laser past comfortabel in de palm van uw hand. Het heeft een harde kunststof behuizing te beschermen tegen de laserstralen en slinger leveling systeem binnen. De behuizing heeft een geribbelde rubberen behuizing die beschermt tegen krassen terwijl het geven van extra wrijving te maken antislip.

Montage-Opties: De 3D-laser-niveau heeft een moer met een 1/4 " schroefdraad aan de onderzijde van het toestel. Deze kunt u monteren op een beugel of een statief voor de veiligheid. De unit kan geplaatst worden op een regelmatige oppervlak, maar het veiligstellen van het meestal garandeert minder beweging voor het meer nauwkeurige werk. Nivellering functie: Zodra de slinger is in ontgrendelde toestand, wordt het instrument zelf-nivellering binnen de 4 'wanneer het apparaat wordt met behulp van het waterpas bereik, laser lijnen en de belangrijkste indicator blijft knipperen.

Krachtige laser line, voordat er gebruik van, kijk niet direct in de laser -, switch-lock, de bescherming van kinderen

Opmerking: De groene helderheid van het licht van de laser is zeer sterk, het zal produceren projectie of strooilicht in de spiegel of met het vliegtuig.alle 3D groene laser kan het niet oplossen van dit probleem.

Technische Specificaties: Waterdicht klasse: IP: 54 Over-all nauwkeurigheid: ± 2,2 mm / 10m Orthotrope nauwkeurigheid: 90° ± 30" Nivellering bereik: ± 4 ° Nivellering: de Zwaartekracht slinger Line-breedte: 2mm / 10m. Werkbereik (Radius): 20m. Voeding: 4 * AA batterijen (niet inbegrepen) werktijd: tot 4,5 Uur macht van de Laser: 100mw Laser Klasse: II

WAARSCHUWING: Krachtige laser line, voordat er gebruik van, kijk niet direct in de laser -, switch-lock, de bescherming van kinderen tegen apparaat.

Let op : Deze laser niveau kan niet vergrendelen van de laser van de regel wanneer u het tilt ("slope" - functie), de laser van de lijn zal langzaam knipperen.

Pakket Bevat: 1 x 3D Rode Lijn Laser-niveau (zonder batterijen) 1 x Standaard 1 x Band 1 x Zak Doek 1 x Referentie Raad Opmerking: Dit pakket bevat geen statief of batterijen

 • Grootte: 11
 • MPN: niet van toepassing
 • Precisie: 1mm
 • Merknaam: LETER
 • Land/Regio van Fabricage: China
 • UPC: Zes biljoen negen honderd twintig negen miljard honderd miljoen negen honderd en veertig, drie duizend drie honderd vijftig acht
 • Voorwaarde: NIEUW
 • Model Aantal: Drie honderd zestig
 • Golflengte: Zes honderd vijf en dertig
 • Model Voor De Meting Van: 12 lijnen
 • Type: Het Niveau Van De Laser

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.