• nieuw
 • Sonoff T1 Wifi Licht Schakelaar UK Panel 1 2 3 Bende Draadloze Smart Home RF/APP/Touch Control Muur Licht Schakelaar,Werken Met Alexa /Nest
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Sonoff T1 Wifi Licht Schakelaar UK Panel 1 2 3 Bende Draadloze Smart Home RF/APP/Touch Control Muur Licht Schakelaar,Werken Met Alexa /Nest

€21.49

€15.04

 • Grootte Van Het Pakket: 10cm x 12cm x 10cm (3.94in x 4.72in x 3.94in)
 • Eenheid Type: stuk
 • Pakket Gewicht: 0.25kg (0.55lb.)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

Sonoff T1 Wifi Licht Schakelaar UK Panel 1 2 3 Bende Draadloze Smart Home RF/APP/Touch Control Muur Licht Schakelaar,Werken Met Alexa /Nest

Overzicht

De Sonoff T1 Muur Touch Schakelaar-serie zijn 1-3 bende 86 type touch/App/ RF control luxe slimme schakelaar. De draadloze wandschakelaar kan worden toegevoegd aan iOS/Android App eWeLink via WiFi, waarmee gebruikers op afstand in - /uitschakelen van de aangesloten verlichting of apparaten apart overal en op elk moment. Na het succesvol leren van codes met 433MHz RF-Afstandsbediening, de touch licht schakelaar worden in-of uitgeschakeld binnenshuis. Upgraden van uw huis tot een elegant slim huis, controle, overal en altijd!

Met de App eWeLink, kunt u geplande/countdown-timers in om automatisch in/uitschakelen van apparaten op de opgegeven tijd. U kunt ook scènes in - /uitschakelen alle apparaten in uw huis met één tik. De slimme schakelaar werkt perfect met Amazon Alexa, kunt u vragen Alexa in te schakelen/uit te schakelen.

Heeft een Touch AAN/UIT-App Remote ON/OFF 433MHz RF Afstandsbediening AAN/UIT-Gepland/Countdown-Timers Werken Met Nesten Werkt Met Alexa Werkt Met Google Startpagina Specificatie Voeding: 90-250V AC Max. Stroom: 2A/250V/gang Max. Vermogen: 600W/gang Norm voor Draadloze verbindingen: WiFi 2,4 GHz & 433MHz RF-Materiaal: ABS-V0+ Gehard Glazen Paneel Afmetingen: 86mm*86mm Gewicht: 130.0 g

Werkt Met Amazon Alexa

Dit product werkt met Amazon Alexa. U kunt vragen Alexa om het apparaat met de volgende spraakcommando ' s. Let op: alleen US/UK engels en duits gesproken commando ' s worden nu ondersteund.

Probeer deze zinnen ( {apparaatnaam} moet de naam van uw toestel):

Alexa, zet {apparaatnaam}

Alexa uit te schakelen {apparaatnaam}

Alexa, draai {apparaatnaam} uit

Alexa, draai {apparaatnaam} op

Alexa, schalte Gerätename ein

Alexa, schalte Gerätename aus

Sonoff T1 Gebruikershandleiding

1. Download "eWeLink" app

Zoeken "eWeLink" in de APP Store voor iOS-versie of Google play voor Android-versie.

2. Installatie

AAN/UIT principe: De aangesloten apparaten, werken/stoppen via de Live wire ' s in - /uitschakelen.

Let op: Vóór de montage van de schakelaar, zorg ervoor dat je volledig 100% afgesneden van de voeding.

2.1 Als u verbinding wilt maken met de lichten, de bedrading instructie is als volgt. Hier nemen we 3 bende schakelaar bijvoorbeeld:

2.2 Als u zich wilt verbinden met het apparaat met een nominaal vermogen lager dan 600W, de bedrading instructie is als volgt. Hier nemen we de 1 bende schakelaar bijvoorbeeld:

De schakelaar moet worden aangedreven door Lin (Live input) en Nin (neutrale input). Terwijl L1 out, L2 uit, L3 uit, L4 uit zijn Live output voor elke bende.

Na het aansluiten van de draden, gebruik een schroevendraaier om het deelvenster te openen. De positie is hieronder weergegeven:

Gebruik twee schroeven vast de achterkant kast in de muur in. Sluit het configuratiescherm.

2. Apparaat toevoegen

1. Power-up van uw de muur.

2. Druk op de eerste knop 7 seconden ingedrukt tot het snel knippert tot het aangaan van WiFi koppelen status.

3. De knipperende manier is: 3 keer knipperen en op herhaaldelijk.

Voor de Android-gebruiker, dan selecteert u het eerste pictogram en klik op VOLGENDE.

Voor iOS-gebruiker, als uw app versie 2.4.0 of hoger, dan selecteert u het eerste pictogram, als je app versie lager is dan 2.4.0, dan selecteert u het tweede pictogram en klik vervolgens op volgende.

EWeLink zal automatisch zoeken en verbinding maken met het apparaat.

4. De Input van uw huis SSID en wachtwoord:

4.1 Indien er geen wachtwoord, houd het leeg.

4.2 Nu eWeLink alleen ondersteuning 2.4 G WiFi-communicatie-protocol, 5G WiFi is niet ondersteund.

5. De naam van het apparaat te voltooien.

6. Misschien het apparaat is "Offline" op eWeLink, want het apparaat heeft 1-2 minuten om verbinding te maken met uw router en de server. Wanneer de groene LED brandt, is het apparaat "Online", als eWeLink blijkt nog steeds "Offline", sluit eWeLink en opnieuw te openen.

3. RF Afstandsbediening:

3.1 Koppelen met 433MHz RF-Afstandsbediening

Je moet het koppelen van de 3 bendes één voor één. Druk op en houd de druk op de knop van T1 tot u een geluidsignaal hoort. Druk op een knop op de RF-Afstandsbediening. U hoort een pieptoon wanneer het wordt geleerd met succes. Herhaal bovenstaande stappen voor het koppelen van de andere bendes met de RF Afstandsbediening.

3.2 Duidelijke 433MHz-codes

Druk op en houd de druk op de knop van T1 tot u hoort twee pieptonen. Druk op een willekeurige knop op de RF-Afstandsbediening. U hoort een pieptoon wanneer de code is met succes gewist.

4. APP functies

4.1 WiFi-afstandsbediening en synchrone status van het apparaat

In - /uitschakelen door te tikken op het pictogram van het apparaat op de App. De status van het apparaat altijd tegelijkertijd weer te geven op de APP.

4.2 Aandeel Controle

De eigenaar kan het aandeel van de apparaten naar andere eWeLink accounts. Terwijl het delen van apparaten, moeten beide verblijf online op eWeLink (houd het scherm lichter). Want als de account die u wilt delen is niet online, hij/zij niet in de uitnodiging ontvangen bericht.

Hoe om het mogelijk te maken? In de eerste plaats op Delen klikt, wordt de ingang van de eWeLink account (telefoonnummer of e-mailadres) die u wilt delen, schakel de timer machtigingen (bewerken/verwijderen/wijzigen/inschakelen) u wilt geven en klik vervolgens op Volgende. De andere account wordt een uitnodiging ontvangen bericht. Klik op Accepteren, het apparaat heeft gedeeld met succes. De gebruiker zal toegang hebben tot het apparaat.

3. Timing schema ' s

Ondersteuning voor max 8 ingeschakeld single/repeat/aftellen timing schema ' s voor elke apparaat. Preset timers kan zelfs werken netwerk is niet beschikbaar, maar het apparaat moet keep power on.

 • Power suply: Live en Neutrale lijn
 • Materiaal: ABS (V0+ Gehard Glazen Paneel
 • Gewicht: 130.0g
 • Max. Kracht: 600W/gang
 • Max Snelheid: Geen
 • Model Aantal: Sonoff T1 wandschakelaar
 • Draadloze standaard: WiFi 2,4 GHz & 433MHz
 • systeem: ondersteuning voor IOS6.0 / Android2.3 en hoger
 • Max. Huidige: 2A/250V/gang
 • Voeding: 90-250V AC
 • Afmetingen: 86mm*86mm
 • Schaal: Geen
 • Merknaam: SONOFF
 • Staat van de Montage: Klaar-om-te-Gaan
 • GYRO: Geen
 • Controle Kanalen: 2 Kanalen
 • Kenmerken: Afstandsbediening
Ikorolkov
2018-01-09
5/5
Fast delivery, good communication, everything was alright.
Kiyoshi Shirley
2017-11-12
5/5
Super fast deliver and immediate response to any question, I recommend the store.. Good product... exactly what I ordered and I will for sure order more for this seller..
Sarah Barney
2017-11-12
2/5
the most claims девайсу not, work, loud, true but it the relay. seller in cant main, does not general отслеживался track first, and face open dispute threat удивленное строил in every way продаван other give it вынудила track,... which is correct, existed not after again! only third time one month after payment order shipped!

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.