• nieuw
 • Magische kompas avonturier room escape spel apparaat prop forTakagism voor verborgen aanwijzingen via kompas te lopen uit het echte leven room escape
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Magische kompas avonturier room escape spel apparaat prop forTakagism voor verborgen aanwijzingen via kompas te lopen uit het echte leven room escape

€80.60

 • Eenheid Type: stuk
 • Grootte Van Het Pakket: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
 • Pakket Gewicht: 1.5kg (3.31lb.)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

Houd dan op een tweede om te controleren demo video onder de link

Naam van het Product: Magic kompas

Korte inleiding

De avonturen kon vinden een kompas en een zwarte pad in de kamer. Volgens de aanwijzingen die ruimte-eigenaar die eerder ingesteld, het kompas moet worden gelegd op het zwarte pad. Gebeurt er niets totdat de avonturiers vinden het een metalen object en zet het op de opgegeven locatie, dan is een controlelampje zal gaan branden en audio en het kompas beginnen te draaien. Het kompas toont een wachtwoord door de aanwijzer van het wijzen naar de vier richtingen en elke richting kan worden toegewezen aan een betekenis, bijvoorbeeld, cijfers en / of letters. Dan is de avonturiers kunnen gebruik maken van het wachtwoord voor de volgende avonturen.

Goed Nieuws voor je.

Het kompas het kompas is vernieuwd. (Engelse brief versie)

Houdt u controleren of de foto als hieronder.

1. De avonturen kon vinden een kompas en een zwarte pad in de kamer. Volgens de aanwijzingen die ruimte-eigenaar die eerder ingesteld, het kompas moet worden gelegd op het zwarte pad.

2. Gebeurt er niets totdat de avonturiers vinden van een metalen voorwerp in de kamer. Door het achterhalen van de puzzel die de kamer eigenaar eerder, ze zou het metalen object op de opgegeven locatie.

3. Vervolgens een controlelampje zal oplichten en er zal een audio vertelt de avonturiers, de ruimte en de tijd is ontregeld. Het kompas is niet stabiel meer en begint te draaien.

4. De wijzer van het kompas toont een wachtwoord door te wijzen in verschillende richtingen in de volgende seconden. Elke richting kan worden toegewezen aan een betekenis, bijvoorbeeld, cijfers en / of letters. Dan is het voegwerk wordt een wachtwoord.

5. Het zal herhaal het wachtwoord tot het metalen object is verplaatst uit de buurt van de metalen sensor. Avonturiers kunnen gebruik maken van het wachtwoord voor verdere avonturen.

Versie inleiding de Vier richtingen :99$ en dat is precies hetzelfde als de demo-video ; ook is er een zes routebeschrijvingen beschikbaar: 109$ Vriendelijk herinneren ;dit kompas prop donot heeft de functie van de controle van een slot ;het is alleen maar een verborgen aanwijzingen voor de volgende stap van de avonturier spel ; Hoe om te resetten ? metalen voorwerpen uit de buurt van de metalen sensor kan maken van deze prop reset. Wat zijn de hoogtepunten van deze prop?

De mentale sensor is eenvoudig ingericht, bijvoorbeeld, iets in of achter. En alle soorten van metalen voorwerpen kan gebruikt worden als trigger voor stoornis van de ruimte en de tijd. Deze prop zal brengen fantasie ervaringen om de avonturiers. Kamer kunnen de eigenaars van de herziening van het wachtwoord. Het wachtwoord kan worden ingesteld op 60 cijfers bij de meeste; Ruimte-eigenaren kunt de audio van hun eigen.

Hoe te herzien en het wachtwoord? 1. Houd de controller wordt de stroom uit en houd metalen voorwerpen uit de buurt van de metalen sensor. 2. Houd druk op de rode knop en power op de controller 3. Laat je handen toen je hoorde de stem tips 4. Druk op de rode knop om vier keer om het eerste cijfer van het wachtwoord 1 tot en met 4. En het tweede cijfer na een wachttijd van ongeveer 3 seconden. Het wachtwoord kan worden ingesteld op 60 cijfers bij de meeste. 5. Wacht ongeveer 10 seconden na het instellen van en het wachtwoord worden automatisch opgeslagen. PROP LIJST Een zwarte pad;

Een kompas;

Een controller;

Een metalen sensor;

een indicator en een tranfer lijn

Een 12v adapters

Tips: Het stekkertje van de voeding is de Chinese standaard. Als het niet overeenkomt met uw land macht standaard, vertel het ons en wij kunnen zorgen voor een extra power conversion plug voor u. Hoe sluit 12v elektromagnetische vergrendeling ? De rode draad van de controller moet worden aangesloten op de rode draad van het magnetisch slot. De zwarte draad van de controller moet worden aangesloten op de zwarte draad van de magnetische sluiting.

 • Kracht: 12v
 • Video Interface: No
 • Wachtwoord Toetsenbord: No
 • Arming-Type: rfid-kaart
 • kleur: 4 routebeschrijvingen, 6 richtingen
 • Model Aantal: Duizend tien
 • Kit Configuratie: Deur/Raam Sensor
 • Alarm Type: Het Alarm
 • Communicatie-Interface: Vast
 • Weergeven: No

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.