• nieuw
  • Gratis Verzending 8000 Strips 1~14 PH Testen Papier Alkaline Zuur Test Water Lakmoes Test 100 Verpakkingen ( 80 Strips per verpakking)
img 0
img 1
img 2

Gratis Verzending 8000 Strips 1~14 PH Testen Papier Alkaline Zuur Test Water Lakmoes Test 100 Verpakkingen ( 80 Strips per verpakking)

€88.74

  • Grootte Van Het Pakket: 6cm x 7cm x 4cm (2.36in x 2.76in x 1.57in)
  • Eenheid Type: stuk
  • Pakket Gewicht: 0.5kg (1.10lb.)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

8000 Strips 1~14 PH Testen Papier Alkaline Zuur proefwerk Water Lakmoes Test Kit 100 Verpakkingen ( 80 Strips per verpakking) Papierformaat: App 45mm x 7 mm (L x B). Wegen: App 3g De schaal aflezen van 1 tot 14: 1 - 3 geeft een zeer zure stof.4 - 6 geeft een zure stof.8 - 11 geeft aan alkaliteit. 12 - 14 geeft een zeer hoog niveau van de alkaliteit. PH 1-14 kleurenkaart in elke verpakking. De test strip kleur verandert moet worden afgestemd met de pH-schaal kleurenkaart binnen ongeveer 15 seconden Instructie: druk op de test-strip aan het object of vloeistof die je aan het testen bent. Een halve seconde later, haal het papier en het gebruik van de kleur diagram opgenomen, vergelijken met de verandering van de kleur van het papier bij het vinden van de zuurtegraad van uw testen onderworpen. Kan niet aangeven wat het Zuur of alkali-oplossing als de dichtheid lager is dan 0,01%. Droog houden voor de rest van papier Pakket inbegrepen: 100packs (80pcs per pak)

we zijn een gespecialiseerde leverancier van wetenschappelijke en laboratorium instrumenten , heeft een benijdenswaardige reputatie voor haar vermogen om te ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige producten,nu zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van en de productie van instrumenten voor de distributie van de wereldberoemde producten en het aanbieden van ongeëvenaarde wetenschappelijke prestaties en waarde bewezen. Onze belangrijkste producten zijn: Laboratorium Benodigdheden: roer bar/flessen/Klemmen/ maatcilinder/ petrischalen/Pipet/reageerbuis/Beker/Buret/Spuit en Naald/Centrifuge buis/Buis/Rack/Containers/ Kolf/trechter meetinstrumenten: de Kwaliteit van het Water Analyse Meters/Thermometer/Hygrometer/Refractometer/Remklauwen /Geluid - Lawaai-Meter Veiligheid op de Werkplek Levert: veiligheidsbril/Straling Beschermende Kleding/ Handschoenen/wegwerpmasker Laboratorium apparatuur: verwarming apparatuur/centrifuge/roerder plaat/ balans apparatuur/ drogers/koelapparatuur/thermostaat apparatuur/ Microscoop/Loepen Niet alleen de goede kwaliteit van de producten verkopen op de Binnenlandse Markt, ook geëxporteerd naar Duitsland, Frankrijk, Spanje, Rusland, Turkije, Brazilië, USA, Canada, Argentinië, Mexico, Chili, Indonesië, Irak, etc. En we hebben ontvangen breed goede reputatie van de wereldwijde klanten.Wij bedanken onze klanten voor het ondersteunt, en we zijn bereid om het opbouwen van lange-termijn samenwerking met nieuwe en oude vrienden.

  • Onderwerp: Natuurkunde
  • Model Aantal: PH1~14

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.