• nieuw
 • Coronwater 4.5" x 10" Kokosnoot Geactiveerd Carbon Block Filter Cartridge CTO Water Filter Cartridge
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4

Coronwater 4.5" x 10" Kokosnoot Geactiveerd Carbon Block Filter Cartridge CTO Water Filter Cartridge

€8.93

€6.97

 • Grootte Van Het Pakket: 14cm x 14cm x 28cm (5.51in x 5.51in x 11.02in)
 • Eenheid Type: stuk
 • Pakket Gewicht: 1.208kg (2.66lb.)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

4.5"x 10" Coconut Shell-gebaseerd Geactiveerd Carbon Block Water Filter Cartridge, Model: CCBC-10B

CCBC-10B is kokosnoot op basis carbon block water filter cartridge die is zeer effectief in het verminderen van de smaak, de geur, zoals chloor, smaak en geur van drinkwater, en zij zijn even effectief in het verminderen van fijn sediment.

Kokosnoot op basis carbon blok patroon zijn gemaakt van een water gewassen, kokosnoot koolstof formulering. dit proces en de media opbrengst van een cartridge met een hoge chloor smaak en geur vermindering van de capaciteit.

deze cartridges zijn een ideale keuze voor een breed scala van residentiële, food service, commerciële en industriële toepassingen. ze maken ook uitstekende polijsten filters of pre-filters in toepassingen die vereisen fijne filtratie en een hoge capaciteit.

Kenmerken Kokosnoot op basis van koolstof Versterkte vuil capaciteit voor het vasthouden van het Verbeteren van water-smaak extra hoge capaciteit slechte smaak & geur en chloor smaak & geur reductie

Specificaties Afmetingen 4,5" x 10" - Waardering van 5 micron suggereren wijzigen frequency12 tot 18 maanden

Werking Beoordelingen Vloeistof temperatuur: 4.4 51.7 C (40 tot 125 F)

Verzending & Verpakking

Verpakking door internationale standaard verzendkosten pakket.

Verzendkosten Normaal, onze producten zijn in voorraad, bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn binnen 2-9 werkdagen nadat uw betaling is gecontroleerd door Open-mind.news. In geval van hete producten tijdelijk niet op voorraad is, de levertijd zou langer dan verwacht. Wij contacteren u zo snel mogelijk om te vragen om een verlenging of wijziging van andere artikelen of een van uw suggestie. De verzendkosten zijn inclusief kosten van verzending, handling -, verpakking-en aanverwante mankracht, maar geen import belasting. Sommige verschepende manier alleen ondersteuning te verzenden pakket in koper lokale dichtstbijzijnde pick-up gedeelte. Levertijd zijn zeer verschillend door de scheepvaart manieren waarop u gekozen in de volgorde. Hieronder is een deel van de scheepvaart uitleg:

Post Air Mail of Pakket: het verschepen tijd is heel anders om verschillende gebieden, zelfs in dezelfde locatie. Speciaal in rush seizoen, sommige gebieden zou nog meer dan 2 maanden, nog 4 maanden te leveren pakket. U zult begrijpen, is Post air werkelijke situatie.

China Post Gewone Plus/ Post Finland Economie: wordt alleen verzameld en Levering van online informatie, geen tracking tijdens de weg.

SPSR/ IML: in sommige gebieden moet de klant pick-up pakket in SPSR sectie. In rusland hebben meer dan 900 pick-up punt voor de klant gemakkelijk pick-up pakket binnen 260 steden. Als u nog niet ontvangen zending in een lange tijd nadat wij verzonden pakket, neem dan contact met ons zonder aarzelen.. zal Onze klantendienst bij het oplossen van uw probleem zeer snel.

Terug & Exchange Beleid

Indien de producten worden gedetecteerd als beschadigd of uit zijn werken wanneer u hebt ontvangen, neem dan contact met ons op binnen 7 dagen na ontvangst te verkrijgen van onze return merchandise authorization (RMA). We zullen vervangen of restitutie in tijd na bevestiging door onderhandeling. Gelieve ons te verwittigen wanneer je voor te bereiden send return uit, wij bieden gedetailleerde instructies afleveradres. Controleer het product direct bij ontvangst. Zodra een beschadigd werd gevonden, vraag Schade Rapport van de rederij. We moeten een document aan rederij terugbetaling.

Import Belasting Import belasting is niet inbegrepen in de betaling, is het de verantwoordelijkheid van de koper. Import belasting komen niet voor elk perceel, maar mogelijk is en anders door het land tot land. Wij willen graag samenwerken kopers tot inklaring, zoals documenten, gecertificeerd, en andere eisen van de douane. Indien de koper zijn verplichting op om de waarde vermindering van belasting te vermijden, gelieve ons te informeren of het markeren van tevoren te bestellen. Wij zullen u helpen. ( te lage waarde kan veroorzaken douane straffen, kon het niet acceptabel)

Hele Verkoop Wij zijn zeer verheugd om samen te werken je in zijn geheel te koop, mix bestelling, dropshipping enz voor de lange termijn. en bieden een betere prijs. We doen meestal OEM voor whole sale bestelling, neem dan contact met ons op voor detail.

Neem Contact met ons verwelkomen Wij u contact met ons op voor alles, we hebben mensen om u te dienen voor elke vraag. China Openingstijden & GMT+8 9:00 – 18:30, maandag tot en met vrijdag. Zaterdag en zondag bericht dat proces veel trager dan normaal. Neem dan zo vriendelijk contact met ons op de eerste plaats, voordat een geschil of negatieve/neutrale feedback. Dat er misschien nog wat vertraging door de wereld tijdzone verschil. Als onze reactie is niet ontvangen binnen 48 uren, gelieve de spam en ons te informeren

 • Merknaam: coronwater
 • Cartridge Stijl: Drop-in
 • Gecertificeerd: Materiaal NSF/ANSI 61
 • Mircon Tarief: 5 Micron
 • Model Aantal: CCBC-10B
 • Type: Kokosnoten Van Het Koolstofblok
 • Grootte: 4.5" x 10"
 • Capaciteit: > 2000 liter (>75,700 liter)
 • Toepassing: Chloor, Smaak, Geur VOS, Sediment

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.