• nieuw
 • Hoge Kwaliteit ELPLP41 V13H010L41 projectorlamp met Huisvesting Voor EPSON EMP-S5 EMP-S52 EMP-T5 EMP-X5 EMP-X52 EMP-S6 EMP-X6
img 0
img 1
img 2
img 3

Hoge Kwaliteit ELPLP41 V13H010L41 projectorlamp met Huisvesting Voor EPSON EMP-S5 EMP-S52 EMP-T5 EMP-X5 EMP-X52 EMP-S6 EMP-X6

€17.10

 • Grootte Van Het Pakket: 14cm x 12cm x 11cm (5.51in x 4.72in x 4.33in)
 • Pakket Gewicht: 0.4kg (0.88lb.)
 • Eenheid Type: stuk

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

Lamp-Nummer: ELPLP41/V13H010L41

Lamp Watt : 200 w UHE

Snelle Levertijd: wit hin 24 uur

Fabriek Direct Verkopen, Beste Prijs

Garantie tijd: 180 dagen van te krijgen lamp

Werken f of e pson :

VEELGESTELDE vragen:

Ik heb geïnstalleerd in mijn nieuwe lamp, maar ik krijg nooit een foto.

Zorg ervoor dat het klepje van de lamp is volledig opnieuw geïnstalleerd voordat u de stekker in en poging om het apparaat te gebruiken. Het klepje van de lamp moet worden beveiligd en geschroefd/bevestigd in plaats voordat u het apparaat gaat bedienen.

Controleer of de kabels/stekkers van de TV/projector stevig zijn aangesloten.

Un-installeren van de lamp. Trek de stekker van de projector/TV. Kijk in de lamp gebied voordat je opnieuw installeert, en verwijder eventueel stof of vuil. Gebruik een zaklamp om te controleren of de vrouwelijke connector (de één zich aan de binnenkant van uw projector/tv) voor het tekenen van slijtage/kromtrekken. Als je nog nooit bij het schoonmaken van de binnenkant van de eenheid voor, of als het al een paar jaar, nu is een goed moment om te verwijderen de belangrijkste deksel en grondig reinigen van de binnenkant. Stof is een grote factor in de prestaties/van de lengte van het leven voor zowel uw apparaat en de projector lamp!

Opnieuw installeren van de lamp en zorg ervoor dat het goed zit.

Schakel het toestel aan en luister. Je hoort de fans uitgevoerd wanneer het apparaat wordt opgestart. Dit is normaal en noodzakelijk om de lamp te laten functioneren. Als de fans niet op, maar het apparaat start, iets wat mogelijk niet goed geïnstalleerd is, en moet u controleren dat de lamp goed vastzit en het klepje van de lamp is veilig. Er kan ook een probleem met de koeling mechanisme in uw apparaat.

Houd alle het onderhoud of de indicator op de eenheid. U kan nodig zijn om te tellen knippert, observeren of een lampje knippert of brandt, welke indicatoren zijn op elkaar, of wat voor kleur het licht zijn. De handleiding is meestal een 'oplossen' of 'indicator' sectie die u kunnen helpen ontcijferen wat de eenheid vertelt u.*

Ik heb geïnstalleerd in mijn nieuwe lamp en ik krijg een foto, maar mijn projector/TV geeft mij een waarschuwing die ik nodig heb om de lamp te vervangen.

De meeste projectoren/Tv ' s hebben een 'lamp timer-functie die vereist dat je handmatig resetten van de uren gebruikt voor de '0' elke keer als u de installatie van een nieuwe lamp. Deze functie, die bijhoudt hoe lang de lamp in gebruik is geweest, is wat u vraagt om de lamp te vervangen wanneer het bereiken van een bepaald aantal uren. Totdat u deze handmatig reset u de lamptimer, blijft u dit bericht krijgt.

Sommige projectoren/Tv wordt uitgeschakeld als de uren gebruikt een bepaalde drempel bereikt, voorbij de aanbevolen uren van gebruik, en kan het zelfs nodig een andere reset procedure.

Na de installatie van uw nieuwe lamp, volgt u de procedure die wordt beschreven in de gebruikershandleiding om de lamptimer terugstelt op de eenheid.

Als u verplicht bent om knoppen in te drukken op de afstandsbediening, moet u de oorspronkelijke afstandsbediening van uw apparaat. Als je deze niet hebt, neem contact op met de fabrikant van uw apparaat voor een vervanging.

De procedure kan meerdere keren worden herhaald voordat het werkt; volg de instructies aandachtig door.

Niet stel de lamptimer opnieuw in op uw toestel, tenzij u de installatie van een nieuwe lamp. Het niet opvolgen van deze procedure zal resulteren in de uren die onjuist, en maakt deze belangrijke functie van uw apparaat nutteloos.

Ik heb geïnstalleerd in mijn nieuwe lamp en ik krijg een beeld, maar het beeld is wazig en/of er zijn dim plekken.

Controleer de helderheid en foto-kleur-instellingen op uw toestel om te zorgen dat ze worden geoptimaliseerd.

Sommige projectoren/Tv ' s vereisen dat de basis van de lamp worden aangepast door de klant aan een bepaalde hoek voordat u deze in de unit. Als dit het geval is voor uw projector/TV, kunt u de lamp vervangen als een maat voor de hoek van uw nieuwe lamp.

Controleer de voorkant van de lamp en zorg ervoor dat de lens van de lamp is gelijk tegen de behuizing. De lamp zelf kan worden gekanteld en de lamp kan zitten in een hoek in de lamp, maar de voorkant van de lamp moet altijd vlak en plat tegen de behuizing, en niet off-center.

Als u de installatie van de nieuwe lamp zelf in uw bestaande woningen, verwijder de lamp en plaats het weer in de behuizing weer om ervoor te zorgen dat het zitten in de behuizing goed.

Druk op een knop 'menu' op uw apparaat te trekken tot het hoofdmenu. Als het menu is helder, dit is een goede indicator voor de verduistering is niet gerelateerd aan de lamp.

Ik heb geïnstalleerd in mijn nieuwe lamp en ik krijg een foto, maar mijn projector/TV schakelt na slechts een korte periode van gebruik.

De meest gebruikelijke gedrag, zoals dit geeft aan dat het apparaat oververhit is. Dit wordt meestal veroorzaakt door stof en vuil te bouwen in de unit na verloop van tijd, een ventilator niet koeling van het apparaat, of een elektrische storing van een ander deel (dit is een voorbeeld van wanneer een eenheid kan mislukken na het installeren van een nieuwe lamp, de lamp is eigenlijk niet het probleem).

Controleer of de kabels/stekkers van de TV/projector stevig zijn aangesloten.

Un-installeren van de lamp. Trek de stekker van de projector/TV. Kijk in de lamp gebied voordat je opnieuw installeert, en verwijder eventueel stof of vuil. Gebruik een zaklamp om te controleren of de vrouwelijke connector (de één zich aan de binnenkant van uw projector/tv) voor het tekenen van slijtage/kromtrekken. Als je nog nooit bij het schoonmaken van de binnenkant van de eenheid voor, of als het al een paar jaar, nu is een goed moment om te verwijderen de belangrijkste deksel en grondig reinigen van de binnenkant. Stof is een grote factor in de prestaties/van de lengte van het leven voor zowel uw apparaat en de projector lamp!

 • Model Aantal: ELPLP41 / V13H010L41
 • Merknaam: XIM
 • Voorwaarde: 100% NIEUWE Lamp Met Behuizing
 • Test: Alle lampen worden getest voor verzending
 • watt: 200 W UHE
 • De Levensduur Van De Lamp: 2500 uur
 • Garantie: 180 dagen
Fayearellano90
2018-01-27
5/5
quality excellent very fast shipping description all-match. thank you very much seller!
Matesilo
2018-01-11
5/5
as always all. order will still. recommend
Kiki Viki
2017-12-26
5/5
отслеживался tracking number, peter come to less than 2 weeks. packed firmly цело all. and important, lamp working! projector can and watch movies. in general, recommend
Colbaska
2018-03-22
5/5
Parcel delivered quickly. Packed well. Good product. Recommend.
Westwase4kin
2017-11-07
5/5
2.5 weeks. packed well, the gentle transportation. no пострадало travel. perfectly fit to the projector lamp, all. assured seller, lamp all new, not/used. satisfied оперативностью order and, recommend.

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.