• nieuw
  • 20 pc ' s Eenvoudig Comm USB smartcard Lezer IC/ID-kaart-Lezer voor Windows/ Linux/ MAC-Hoge Kwaliteit
img 0
img 1
img 2
img 3

20 pc ' s Eenvoudig Comm USB smartcard Lezer IC/ID-kaart-Lezer voor Windows/ Linux/ MAC-Hoge Kwaliteit

€109.90

€94.51

  • Eenheid Type: lot (20 stuks/veel)
  • Pakket Gewicht: 1.95kg (4.30lb.)
  • Grootte Van Het Pakket: 8cm x 7cm x 5cm (3.15in x 2.76in x 1.97in)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

Deze USB-interface van PC/van SC Smart Card Reader leest zowel IC/ID-kaart in hetzelfde toestel. Met deze geïntegreerde apparaat, kunt u gemakkelijk gebruik maken van uw IC/ID-kaart te geven van de identificatie-poort voor e-commerciële behoeften en onderhouden van de mobiele telefoon informatie van uw SIM-kaart

1) Ondersteuning van de Universal Serial Bus Specificatie

2) de Naleving van Microsoft PC/SC specificatie en Plug-en-Play

3) Ondersteuning van Microsoft smartcard voor Windows

4) Windows 98SE/ME/2000/XP/VISTA, Windows 7, Windows 8, Windows 10; MAC 10.7, Linux

5) Voeding: USB-Aangedreven

6) USB Type: USB 2.0 (1.1 Compatibel)

7) IC Card (smartcard): SLE4418/4428, SLE4432/4442, SLE4436/5536, 12C, Ondersteuning 3V/5V IC Smart Card

OEM zijn Welkom! we printen het kunstwerk van de klant en het logo

1. Alle items worden geleverd binnen de beloofde datum. Wij informeren u dan via de e-Mail als er sprake is van enige vertraging. 2. Controleert u alstublieft uw adres op Open-mind.news, het telefoonnummer is belangrijk als er iets dringend is.

1. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douane, invoerrechten, belastingen of andere douane kosten. 2. Gelieve het bewijs van video binnen 5 dagen nadat u deze heeft ontvangen als er een kwaliteitsprobleem, de problemen opgelost zullen worden met terugbetaling of vervanging. 3. Gelieve ons te informeren binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de verkeerde product. Wij bieden korting, vervanging of terugbetaling na bevestiging. 4. Wij bieden u gratis een onderhoud binnen 6 maanden. 5. Promotie producten bieden alleen vervanging en onderhoud; geld wordt niet geaccepteerd (met uitzondering van verkeerde producten ontvangen.)

1. Als u tevreden bent met onze producten en service, uw Positieve Feedback wordt erg gewaardeerd. 2. Als om welke reden u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op voor het verlaten van een negatieve of neutrale feedback, we zullen proberen ons best om u te helpen. 2. Wij werken met u tot u tevreden bent. Wij geloven dat vriendelijke mededeling kan de oplossing van alle problemen.

1. De meeste producten zijn onderworpen aan de betaling van de rechten bij invoer (bijv. in de VS) of andere heffingen en andere kosten inclusief omzetbelasting (BTW) en andere belastingen. Indien deze van toepassing zijn, zullen ze worden geheven en bepaald wanneer de zending is verwerkt door de toepassing van douane-agentschap in uw land. Controleer uw land importeren beleid om te begrijpen en het vaststellen van de toepasselijkheid van en de aansprakelijkheid voor een dergelijke rechten of belastingen voor de producten die u koopt. 2. Alle van toepassing zijnde douanerechten en belastingen, indien van toepassing, zijn niet opgenomen in de aankoopprijs van uw bestelling of transactie. Als zij van toepassing zijn en worden geheven, dan zijn zij uw (en niet van ons of de fabrikant of de leverancier van het) eigen verantwoordelijkheid, en moeten worden betaald door u rechtstreeks naar uw regering of het koeriersbedrijf, wanneer de producten worden geleverd. 3. Betaling van de hierboven bedoelde rechten, lasten en belastingen zijn niet onze (of het product van de fabrikant of leverancier) verantwoordelijkheid. 4. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verzend-of douane vertraging omdat dit buiten onze controle.

1. Meer veelgestelde Vragen en Antwoorden over Tablets. 2. Misschien heb je wat problemen met je tablet, maar het is niet gebroken of beschadigd is, hoeft u alleen maar om een aantal eenvoudige stappen.

  • Card Slots: Enkel
  • Merknaam: haweel
  • Installatie: Externe
  • Type: Memory Stick-Kaart
  • Pakket: Ja
  • Interface: USB
Axnltirational82
2018-03-20
5/5
all ok. fast shipping

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.