• nieuw
 • MDB-RS232-apparaat om te zetten in de MDB munt validator gegevens naar PC RS232 voor kiosk computer
img 0

MDB-RS232-apparaat om te zetten in de MDB munt validator gegevens naar PC RS232 voor kiosk computer

€44.78

€42.54

 • Eenheid Type: Set
 • Pakket Gewicht: 0.4kg (0.88lb.)
 • Grootte Van Het Pakket: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

Multi-drop bus naar RS-232 (MDB-RS232) voor PC RS232 naar MDB coin acceptor ,bill-acceptor en card reader ,cashless apparaat

Werken met coin acceptor,bill-acceptor, kaartlezer,cashless defvice, voor automaat,kiosk machine,kiosk informatie machine

Paklijst: 1pcs MDB-RS232 converter box en de kabels Testen van software kan gratis worden gedownload

Belangrijke informatie over het gratis bezorging:

Voor onze gratis verzending,die zouden worden uitgezonden, met trage post of langzaam luchtpost,normaal gesproken,dat zou ongeveer 20 tot 60 dagen de tijd om uw zijde. Als u de snelle verzending,selecteer de DHL express levering verzendkosten,natuurlijk,dat zal extra verzendkosten. De automaat standaard NAMA Multi-Drop Bus (MDB) kunnen nu worden gekoppeld aan een PC met behulp van de MDB-RS232. De MDB-RS232 kunt Munt acceptoren, Wijzigen, Verspreiden, smart card lezer, magnetische vegen, credit card reader,bill-acceptor en bill validatie allemaal geregeld door de PC.Voldoet aan alle NAMA MDB-specificatie en is compatibel met elke MDB-compliant vending apparaat. Hardware interface wordt geleverd met kabels,handleiding en gebruikershandleiding protocal. Maximaal acht (8) MDB-compatibele apparaten kunnen worden aangesloten op een enkele MDB-RS232. De programming interface is gebruiksvriendelijk.

Deze Interface-adapter is ontworpen om te zetten de automaat MDB-protocol RS-232 serieel protocol. De adapter werkt als een slave naar master control systeem. De master kan elk besturingssysteem dat dit ondersteunt de RS-232 seriële communicatie, bijvoorbeeld een PC.

BESCHRIJVING

Deze adapter is bedoeld om de MDB-Bill-Acceptor (BA) en MDB-Munt-Wisselaar (CC) - protocol RS-232 serieel protocol. De IU functies als een slaaf van een master-systeem. De master kan elk besturingssysteem dat dit ondersteunt de RS-232 seriële communicatie, bijvoorbeeld een PC.

WERKING:

De master-en slave communicatie is gebaseerd op het master-aanvragen en de slave antwoordt. De master zendt een status request (of opdracht) aan de IE en IE antwoorden door het verzenden van de huidige status. De IU de typische reactie van de Meester te vragen (pollen) bestaat uit een header en data bytes. Als er geen BA-of CC-activiteit, de status van één byte, alleen de kop. Wanneer de IU ontvangt gegevens van de BA-of CC, stuurt deze een header gevolgd door data bytes in de reactie op de master-status van de aanvraag. De master moet altijd poll (query) de IE. Als IE niet voor het ontvangen van een query van de master in de vooraf bepaalde tijd-slot of IE niet herkent master berichten 10 keer in een rij, zal de remming van de BA-en CC-acceptatie. Op power-up, de aanvaarding van de BA en CC wordt geremd.

Wat is MDB en Waarom moet ik de MDB-RS232 ?

MDB staat voor "Multi-Drop Bus" en is een protocol ontwikkeld door vending machine-industrie. De "Multi-drop Bus" (MDB) - protocol is niet compatibel met de standaard RS-232 PC-protocol en dus een hardware-en software-interface noodzakelijk. De MDB-RS232 is een microprocessor gestuurd hardware-interface met ingebouwde firmware dat zet de MDB-protocol op een RS232-protocol en voert ook de nodige spanning met de conversie. De MDB-RS232 verlicht ook de Polling-eisen waardoor de PC voor het uitvoeren van andere taken.

De MDB-RS232 is nodig om de interface van de industrie standaard MDB-automaat-protocol een standaard PC omdat: De MDB maakt gebruik van 11 Bits en een negen (9) bit byte. De polling-eisen voor de verschillende MDB-apparaten te hoog zijn (20-200 ms). Een non-dedicated PC niet kan voldoen aan de polling-eisen. De MDB-RS232 neemt de zorg van de polling-eisen en genereert een interrupt op de seriële poort van de PC. Deze methoden laat de PC voor het uitvoeren van normale activiteiten en reageren op interrupt-gestuurde comm gebeurtenissen in de UART buffer. Alle gegevens van een MDB-apparaat aan op de PC. Bovendien worden alle commando ' s worden verzonden naar de MDB-apparaat van de PC (ie. zien, het schrijven van een smartcard etc...)

De MDB-RS232-interfaces een MDB-automaten apparaat (6-pin molex/5pin MTA) op de PC via de seriële poort (DB-9). Toekomstige ondersteuning kan bestaan uit onder andere Universal Serial Bus. De MDB-RS232-protocol is compatibel met standaard RS-232 Protocol.

Munt Acceptoren/Dispensers en in Vreemde Valuta luidende:

Een MDB-compatibel apparaat kan gekoppeld worden aan een PC. Dit maakt het nu mogelijk is om te accepteren en afzien van iedere munt typen, inclusief vreemde valuta en de Euro Dollar (indien beschikbaar).

Smartcard-Lezer

MDB-compliant smart card lezers kunnen nu worden geopend.

SPECIFICATIE:

Communicatie-indeling:

Baud rate

Start bit

Databits

Pariteit

Stop bit

9600 BPS

1

8

GEEN

1

Timing Specificatie:

Inter-byte (max)

Reactie (max)

Master polling keer per

Tijd IU wacht voor de Master poll voor het remmen van de aanvaarding van het BA en CC (max)

1 ms

50 ms

150 – 300 ms

3 tweede

Hardware Specificaties.

Kracht

Kabel

Afmetingen

Gewicht

Min 20 VDC

Nominale 24...34 VDC (of 24...30VAC)

Max 39 VDC

Verbruikt een stationair lopende

Standaard seriële kabel

Standaard MDB-kabel

ca. 100 x 50 x 30 mm

ca. 115 g

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat is MDB-en RS232 RS232-MDB-adapter vak?

Alvorens de bestelling,moet u precies weten wat is het verschil en dan zult u weten wat voor type is de exacte producten yoou nodig om te bestellen:

MDB-RS232 wordt gebruikt voor het aansluiten van de MDB-bill-acceptor,munt validator,girale betaling apparaat naar de computer. vervolgens zal het ontwerp van de Software die draait op de PC en werken als de grootste vending controller. U kunt bijvoorbeeld de ontwikkeling van de kiosk informatie van de machine. dan moet u de MDB-bill-acceptor,munt validator op de computer,maar u weet niet hoe te verbinden met de MDB-interface betaling apparaat naar een computer, omdat de computer alleen de RS232-poort, geen MDB-poort.dan moet je om de MDB-RS232-adapter (MDB-PC-Adapter ).

 • Leeftijd: >8 Jaar
 • Plug Type: ONS Sluit
 • Model Aantal: MDB-RS232
 • Merknaam: cnkiosk
 • Verbinding: MDB-Bill-acceptor,munt validator,cashless apparaat
 • Type: VENDING
 • De input van de macht: DC24V
T Bruhanova
2018-04-10
5/5
all good
Maria Ivanova 81
2018-01-06
5/5
great accessory, збс working

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.