• nieuw
 • Toerental-geregelde Front Parking Sensor OBD-Plug & Play-Geen Draad Snijden, Smart Alert, Automatische Mute-4 Sensoren met Hoge Kwaliteit
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Toerental-geregelde Front Parking Sensor OBD-Plug & Play-Geen Draad Snijden, Smart Alert, Automatische Mute-4 Sensoren met Hoge Kwaliteit

€81.33

 • Pakket Gewicht: 2.0kg (4.41lb.)
 • Grootte Van Het Pakket: 35cm x 28cm x 15cm (13.78in x 11.02in x 5.91in)
 • Eenheid Type: stuk

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

Dit product is ontworpen om een upgrade van de auto ' s zonder front-sensoren. In vergelijking met andere front-sensoren, deze kit heb veel van de meest opmerkelijke eigenschappen:

1) Andere front-sensoren nodig zijn om verbinding sommige kabels zoals rem padel, power source, enz., maar dit model is OBD-plug en play. Geen draad te snijden. Geen Garantie Beïnvloed.

2) de Meeste front-sensoren zijn met de voet remmen gecontroleerd, ze zullen werken op elke driver remmen. Maar dit product kreeg een meer ideale manier van werken. Het werkt bij een snelheid van 0-20KMH, en stopt met werken bij een snelheid van meer dan 20. Zelfs gebruiksvriendelijker dan het meest in de fabriek uitgerust voorste sensoren, zoals we hebben niet voor het activeren van de voorste sensoren met de hand of het omdraaien van de versnelling.

3) de Meeste front-sensoren zijn luidruchtig en vervelend, maar deze sensor geeft smart alert. Het geeft een betere begeleiding en plezier. De Mercedes type display toont de afstand tot 150cm, maar de zachte luidspreker geeft bibibi alleen geluid wanneer het meer dichter bij een bereik van 70 cm Max. Wanneer de afstand tussen de auto en obstakels niet wijzigen dan 3 seconden ingedrukt, wordt de luidspreker automatisch uitgeschakeld. Het geluid wordt hervat wanneer het bereik verandert weer.

4) Dit product niet innemen van uw OBD-poort, want hij levert een meer OBD-poort, die gebruikt kan worden voor de garage van de diagnose, of het installeren van een andere OBD-producten.

5) De luidspreker wordt geleverd met schakelaars. U kunt het volume instellen om een beetje luider of gewoon het geluid uitschakelt.

6) Dit product is voorzien van 4 sensoren. Elke sensor wordt geleverd met een waterdichte connector, waarmee u vervang de beschadigde sensoren gemakkelijk, zonder te wijzigen of vervang de sensor kabels.

6) De standaard sensoren zijn 4 standaard sensoren te zien in de foto van het product. Als u de ingebouwde sensoren, de prijs is usd15 meer. Ingebouwde sensoren kan het nodig zijn meer arbeid op de installatie dan de standaard sensoren, omdat je nodig hebt om te verwijderen van de bumper.

OVER DE SENSOR KLEUR:

Standaard sensor kleur is wit, zilver, zwart. Als je andere kleuren, u kan nodig zijn om ze te krijgen geschilderd aan uw zijde. Wij bieden meer kleur keuzes, neem dan contact met ons op. We zullen dus ook andere kleuren eenmaal voorraad beschikbaar is. Lichte kleurverschil is mogelijk, zelfs dezelfde kleur.

OVER DE VERENIGBAARHEID:

Dit product is geschikt voor de meeste auto ' s met OBDII-protocol, bijvoorbeeld na het jaar 2010, met uitzondering van VW, AUDI en Skoda. Als u het niet zeker weet, neem dan contact met ons op.

OVER DE GARANTIE:

Een-jaar beperkte garantie op fabricage-of materiaalfouten.

We

 • OSD-Taal: Engels
 • Model Naam: 7004-UNI
 • Scherm Grootte: 14cm
 • Praten Bereik: 0,7 M
 • Merknaam: NVOTN
 • Type: Zichtbaar
 • Materiaal Type: elektronica
Ershik75
2017-10-30
5/5
Excellent seller highly recommended to all fast shipping. Must buy from this seller.

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.