• nieuw
 • 4pieces/set DENSO Auto Bougies Voor Volkswagen Scirocco Passet 1.8 T 2.0 T CC Golf 6 Audi A3 S3 A5 TT Iridium IK24
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

4pieces/set DENSO Auto Bougies Voor Volkswagen Scirocco Passet 1.8 T 2.0 T CC Golf 6 Audi A3 S3 A5 TT Iridium IK24

€26.05

€24.75

 • Pakket Gewicht: 0.3kg (0.66lb.)
 • Grootte Van Het Pakket: 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
 • Eenheid Type: Set

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

0.4 mm Diameter Ultra-fijne Iridium centrale Elektrode met Behulp van een nieuwe iridium legering met een zeer hoog smeltpunt, de tip van de elektrode kan worden gemaakt zeer fijn. Dit stelt de vermindering van de spanning nodig om te zorgen dat de vonk, en verbetert ignitability. Specificaties IncludeTerminal Een terminal moer is bevestigd dat past met het grootste deel van de bougie kabels. Verwijder de moer voor de installaties die niet nodig is. (Met uitzondering van IWM & IK-G-types) Ingebouwde, Zeer ReliableResistor Alle iridium power stekkers zijn voorzien van een uiterst betrouwbaar en met 5.000 monolithische weerstand specificatie voor het verminderen van elektromagnetische ruis dat kan van invloed zijn op elektronische apparaten. (Voor alle soorten stekkers) in hoge mate corrosiebestendig,Gepolijst Nikkel Plating Zeer corrosiebestendig, gepolijst nikkel plating De stekker behuizing is verzinkt met gepolijst nikkel, hetzelfde als stekkers gebruikt om te racen. Het is zeer goed bestand tegen corrosie en roest, zelfs tijdens het toeren in steeds regenachtig weer, en tijdens de motorcross evenementen. (Met uitzondering van laag-warmte assortiment types) 360 laser lassen van Het proces dat wordt gebruikt voor de montage van de iridium tip is een zeer betrouwbare "360 Laser Lassen" proces, dat in staat is om te weerstaan aan alle soorten van de rijomstandigheden. (Voor alle soorten stekkers)

1、Geprojecteerde Centrale Elektrode

Om het te verbeteren ignitability de centrale elektrode steekt meer dan met conventionele type stekkers. Dit verbetert de acceleratie reactietijd en prestaties.

2、0,4 mm DiameterUltra-fineIridium centrale Elektrode

Met behulp van een nieuwe iridium legering met een zeer hoog smeltpunt, de tip van de elektrode kan worden gemaakt zeer fijn. Dit stelt de vermindering van de spanning nodig om te zorgen dat de vonk, en verbetert ignitability.

3、Taper-cut Massa-Elektrode

De tip van de massa-elektrode wordt op maat gesneden naar een fijne taper om de negatieve effecten van afkoeling, die sterk verbetert brandstof ignitability. Ook is het dankzij de gestroomlijnde, taper-coupe, de brandstof-lucht-mengsel verspreidt zich meer gelijkmatig in de ruimte, wat resulteert in een stabiel, betrouwbaar ontsteken van de verbranding.

4、U-Groef Massa-Elektrode

De U-vormige groef op de massa-elektrode zorgt ervoor dat de binnenste oppervlakte groot genoeg is voor het genereren van het vlamfront. Deze vorm zorgt voor lagere spanning nodig om te zorgen dat de spark en resulteert in een uitstekende ignitability zonder het verhogen van de grootte van de vonkspleet.

5、Isolator Projectie

De projectie van de isolatie is optimaal ontworpen gebaseerd op de plug van de thermische waarde. Dit komt overeen met de vereisten voor thermische waarde, zoals zelfreinigend vermogen bij lagere thermische waarden, en warmte weerstand bij hogere thermische waarden.

Verbeterde Horse Power (1)

Meer vermogen met een optimale brandstof-cyclus IRIDIUMPOWER heeft een lage vereiste voltage en een hoog ignitability, wat resulteert in minder hapert en geen vonk, dat het resultaat een dramatische verbetering in de verbranding. Motorvermogen is hierdoor toegenomen. De bevindingen van een bench test met behulp van een motorfiets motor show de betere verbranding van IRIDIUMPOWER wordt weergegeven op het hieronder. In vergelijking met een normale stekker, een 0,5 ps (1.4%) verbetering is te zien in de output bij 110 km/h. Verbeterde Acceleratie Verhoogde respons en acceleratie prestaties. IRIDIUMPOWER beste toont de verbetering van de prestaties tijdens het accelereren. IRIDIUMPOWER heeft een 0,4 mm diameter iridium centrale elektrode en een speciaal gevormde massa-elektrode. Deze functies combineren om een hoger ignitability en vereist een lagere vonk spanning dan ooit tevoren. Dit zorgt voor een hoge respons te rijden, met minder missers dan onder hoger vereist voltage vonk voorwaarden, en minder missers wanneer ignitability is moeilijk. Als een resultaat, de acceleratie verbetert in vergelijking met een normale stekker. Verbeterde Horse Power (2) De 0,4 mm center elektrode verhoogt de productie onder verschillende rijomstandigheden. De energie die door de 0,4 mm dia. iridium centrale elektrode is IRIDIUMPOWER ongeëvenaard door andere stekkers. De onderstaande grafiek vergelijkt de resulterende kracht wanneer IRIDIUMPOWER is geïnstalleerd in vergelijking met andere high-performance pluggen. Met behulp van een 0,4 mm dia. fijne centrale elektrode, is er meer vermogen in vergelijking tot 0,8 mm en 2,5 mm dia. stekkers. Dit is wat het verschil maakt in de versnelling en in de schoot van de tijd. Verbeterde Brandstofverbruik Zelfs tijdens het stationair draaien ontsteking is verzekerd, met minder brandstofverbruik. De goede ignitability van de fijne elektrode (0,4 mm) van IRIDIUMPOWER trekt veel meer de prestaties van de motor. Het vergelijken van een normale stekker (W20FS-U) met een IRIDIUMPOWER (IWF22) op een 2-takt 50cc motor, het brandstofverbruik verbeterd van 41.74 km/L → 43.69 km/L, een verbetering van ongeveer 5%.

Vergelijking van DENSO en Nep

1、Terminal Een echte DENSO bougie Terminal heeft een glossy afwerking. 2 、 Markeringen

Een nep-DENSO bougie Gedrukte tekst kan worden afgeschraapt. 3、Behuizing

Een nep-DENSO bougie Slechte afwerking van het oppervlak. 4、Schroeven & Elektrode

Een nep-DENSO bougie Slechte kwaliteit van de schroefdraad en de afwerking. 5、Keramische Isolator

Een nep-DENSO bougie Slecht vervaardigde keramische isolator met zichtbare luchtbellen gevangen binnen die van invloed zijn op de hittedissipatie van de mogelijkheden. 6、centrale Elektrode van Een echte DENSO bougie heeft een koper-kern midden-elektrode met uitstekende warmtegeleiding. Een nep-DENSO bougie niet, met behoud van de warmte die veroorzaakt kernsmelting.

 • Andere Onderdeel Nummer: -
 • Land/Regio van de Auto Vervaardiging: -
 • Merknaam: denso
 • Type: Iridium bougies
 • Elektrode Materiaal: Iraurita
 • Referentiecodes: IK24
 • Interchange Onderdeel Nummer: -
 • Montagevoet: Conisch
 • Artikelnummer Fabrikant: IK24
Mocuatraitim Donchaohonney Love
2017-12-19
5/5
thank you for delivery,unfortunately I can't confirm quality at this moment...need to be check on dynometer and by lambda sensor..
Samvel Pogosyan
2018-02-15
5/5
super goods!
Ramney Garrido 465
2018-03-08
1/5
I didn't get the product and I have lost around 400$ in bulk order.
Roman174
2018-02-01
5/5
I just this goods today after 34 days of ordered. I don't know why China registed mail too slow. Usually, the slowest item take 3 weeks of shipments. However, this goods is fit with my car. Longtime usage need time to proove it.

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.