• nieuw
 • Philips Zoom Tanden Bleken Gel DayWhite 9.5% 14% ACS-Tooth Whitening Kit dag wit 3 spuiten tanden witter gratis verzending
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Philips Zoom Tanden Bleken Gel DayWhite 9.5% 14% ACS-Tooth Whitening Kit dag wit 3 spuiten tanden witter gratis verzending

€24.41

 • Eenheid Type: stuk
 • Pakket Gewicht: 0.15kg (0.33lb.)
 • Grootte Van Het Pakket: 5cm x 5cm x 10cm (1.97in x 1.97in x 3.94in)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

start

einde

Gratis verzending naar wereldwijd door Hong Kong registered air mail

!!Wij verkopen 1 verzegelde doos van de Zoom Daywhite in deze post!!

U kunt kiezen 9.5%,14% in de Zoom Daywhite.

!!Wij verkopen 10000 dozen maandelijks wereldwijd!!

Philips Zoom DayWhite Van 9,5%,14% Tanden Bleken Gel

Tand-Whitening Kit ACS-dag-wit nNuBox Tand Schaduw Kaart Bundel

!!Gratis wereldwijde verzending per aangetekende post van de lucht!!

Beschrijving: Een van de snelste whitening kits beschikbaar voor wie wil direct resultaten met minder slijtage. Dag Witte 9.5% zijn Waterstofperoxide en voorzien van een cool mint smaak Dagen Wit met 9,5% van de draagtijd is slechts 5-10 minuten. Herhaal zo nodig Dag Wit 14% Waterstof Peroxide met mint smaak Dagen Wit 14% slijtage tijd is 15 minuten tot twee keer per dag 3 x 2,4 ml dual barrel spuiten met mixing tips

Nu beschikbaar in de Dag-Wit, ACS-Formule. Klinisch is aangetoond dat het verminderen van de gevoeligheid en de fadeback!

Dag Wit met gepatenteerde Amorf Calcium Fosfaat technologie is klinisch aangetoond: reductie van voorbijgaande gevoeligheid Verminderen fadeback Verhogen email gladheid en glans

Amorf Calcium Fosfaat technologie snel precipiteren calciumfosfaat kristallen aan het oppervlak en ook binnen de tandheelkundige buisjes voor het substantieel reduceren van voorbijgaande gevoeligheid. Glazuur is bijna geheel samengesteld uit calcium fosfaat mineralen. ACS gepatenteerde Amorf Calcium Fosfaat technologie natuurlijk obligaties met het tandoppervlak, het vullen van microscopische tand gebreken en verbetering van de algehele gladheid en glans van de patiënten' glimlacht. Bovendien, klinische tests tonen aan dat de patiënten ervaren minder fade terug na 6 maanden. Gestroomlijnde, Modulaire Ontwerp van de Verpakking, Meer Dosering Controle Elke kit bevat: 3 x 2,4 ml dual barrel spuiten, plus 2 mixing tips. 9 Toepassingen Zero Gevoeligheid Van De Formule.

In tegenstelling tot de traditionele overnachting take-home whitening systemen die mogelijk tot acht uur aan slijtage Dag Witte bereikt vergelijkbare resultaten in slechts twee 30 minuten per dag toepassingen. Soortgelijke resultaten kunnen worden bereikt met Nite White 22%.

De 9,5% waterstofperoxide formule is één van de meest krachtige bleken agenten op de markt van vandaag. Dit is equivalent aan een 28% carbamide peroxide gel, terwijl de 7,5% komt overeen met een 22% carbamide peroxide gel.

Alle gel die wordt opgeslagen in een klimaat gecontroleerde omgeving om te zorgen voor een maximaal resultaat en een lange levensduur.

*GEEN Laden Inbegrepen

*DayWhite 38% en DayWhite 7.5% leverbaar

Meer:

1. Er zijn Daywhite en Nightwhite in philips zoom.

2. U kunt kiezen uit 10% ,16% en 22% in nitewhite terwijl 9.5% of 14% in daywhite.

De Klant : 1. Alle gewaardeerde klant zijn van harte welkom om het te betalen, in andere betaalmethoden als western union, paypal, overschrijving of anderen. 2. Als er sprake is van fysieke schade of andere redelijke demage op ons product, heeft het 30-dagen leverancier 's garantie. 3. De klant is verantwoordelijk voor het betalen van de belastingen en rechten voordat u het ontvangen van de voorraad. Als de klant ons nodig heeft (IGOAL) tot het betalen van de belastingen en rechten voor het ontvangen van de voorraad (DDP termijn) , laat het me weten!! 4. Uw 5-sterren feedback is voor ons erg belangrijk na het ontvangen van de voorraad. Uw feedback is een krachtig en nuttig om ons in de toekomst te ontwikkelen!

 • Model Aantal: Daywhite
 • Hoeveelheid: 1 doos heeft 3 spuiten
 • Merknaam: philips
 • Grootte: 9.5% ,14%
 • Leeftijd Groep: Volwassenen
 • Item Type: Tandenborstel
 • Materiaal: Andere
Paulinho71
2018-01-03
1/5
i have not received the product is stopped linate milan from 28/12/2017 imperia and me never come. kindly look refund
Wealtr 1995
2017-11-18
5/5
Good communication, fast delivery. Highly recommended!
Gu4ek Olya
2018-03-19
5/5
Perfect!!
Natasha97kras
2018-03-19
5/5
Recommended
Felixsilva61
2017-11-13
5/5
Excellent product, Super Fast Delivery. Outstanding Service. Thank You.

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.