• nieuw
 • GoIP 8 poorten voip, gsm gateway - /voip sip gateway/IP GoIP 8 GSM Gateway/ Hoge kwaliteit - speciale prijs
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4

GoIP 8 poorten voip, gsm gateway - /voip sip gateway/IP GoIP 8 GSM Gateway/ Hoge kwaliteit - speciale prijs

€248.30

€186.23

 • Grootte Van Het Pakket: 39cm x 22cm x 9cm (15.35in x 8.66in x 3.54in)
 • Pakket Gewicht: 1.5kg (3.31lb.)
 • Eenheid Type: stuk

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

Originele DBL VoIP, GSM Gateway

8 Poorten VOIP-SIP-GSM Gateway (8 SIMs)

Model: GoIP-8

Algemene Informatie:

De GoIP-8 GSM maakt een directe routing tussen IP en GSM-netwerk, zonder het gebruik van een FXO-poort of de PSTN-netwerk.Het is het GSM-netwerk en het VoIP-netwerk naadloos aansluitend op nieuwe poducts. Mobiele telefoon SIM-kaarten worden geïnstalleerd in het apparaat, en GoIP8 gebruikers kan worden bereikt via het GSM-netwerk op de auto aligh.Het bulit-in SIP en H. 323, flexibele configuratie. SIP kan goed worden gebruikt, wanneer de elektriciteit kwam de weergave van getallen. Met deze GoIP8, het gebruik van VoIP is sterk verbeterd met aanzienlijke besparingen op de lange afstand en de roaming-kosten.

1. Aansluitschema:

2. Foto ' S Tonen:

1) LAN-Verbinding op deze poort aan op een Ethernet-Switch/Router en de Ethernet-van een DSL-modem of andere netwerk apparatuur. 2) PC Aansluiten van een computer of andere netwerk apparaat aan op deze poort. 3) POWER (DC12V/2000mA) Sluit de 12V/2000mA Adapter geleverd aan deze aansluiting. 4) Reset Druk op deze toets voor het resetten van de GoIP-8 naar de fabrieksinstellingen. 3. Protocol TCP/IP V4 (IP V6 auto-aanpassen) ITU-T H. 323 V4 Standaard .2250 V4 Standaard H. 245 V7 Standaard H. 235 StandardMD5,HMAC-SHA1-ITU-T G. 711 alaw/μ-law, G. 729A, G. 729AB, en G. 723.1 Voice Codec RFC1889 Real-Time Data-Overdracht Private Firewall-Pass-Through Technologie SIP V2.0 Standaard Simple Traversal van UDP over NAT (STUN), Web-base Management PPP over Ethernet (PPPoE) PPP Authentication Protocol (PAP) Internet Control Message Protocol (ICMP) TFTP Client Hyper Text Transfer Protocol (HTTP) Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) Domain Name System (DNS), User-account verificatie met MD5 Out-band DTMF-Relais: RFC 2833 en SIP-Info 4. Software Specificaties LINUX OS Ingebouwde HTTP-Server PPPoE Dial-up NAT Broadband Router Functies DHCP Client DHCP-Server Firmware On-line upgrade PSTN Beller-ID verzenden Ondersteuning van Meerdere talen Ondersteund doorschakelen Ondersteund PSTN auto bellen PSTN Ondersteund Multi_devices Samenwerken Modus(Groep-Modus) Ondersteund SMS oproep uit 5. Hardware Specificaties die Eigenschappen van de hardware en Parameters Processor: ARM9E 133 mhz DSP:VPDSP101-4 100 mhz RAM :16M Flash :4M Macht: DC12V/2000mA +-10% Input AC100V te AC240V GSM-Module Type: Standaard 900M/1800M Optioneel 850M/1900M Verbruik: Maximaal 5 W Led ' s: LOPEN, GSM, NETWERK, PC,GSM-Netwerk Poorten: 2 RJ45; Ondersteund NAT 100/10BASE-T Gewicht :900 Gram Volledige Werken van Temperatuur: 0-40 Werkende Vochtigheid : 40-90 Niet Gestolde Kleur : Grijs GSM SIM-Poorten: 8 VoIP Kanalen : 8

6. Toepassing geval:

A1: het Versturen van Bulk SMS-Dienst

1.Het versturen van bulk sms-berichten is een veel gebruikte techniek voor telemarketing om het doel te bereiken klanten.

2.Een bulk SMS-systeem kan snel en eenvoudig worden doorgevoerd met behulp van GoIPs en onze eigen SMS-server. Telemarketeers zijn nu de volledige controle over hoe en wanneer ze willen om sms-berichten te verzenden.

3.Bovendien, SMS-berichten zijn nu op grote schaal gebruikt in vele bedrijven, organisaties, scholen, clubs als een gemiddelde voor het uitzenden van informatie. Ze kunnen nu hun eigen op te bouwen SMS-systeem zonder het betalen van dure kosten om hun GSM-server van de provider.

4.Met dit systeem kunt u ook het voordeel van het gebruik van dezelfde GSM-dienst provider om het verzenden van sms naar de telefoon abonnees in dezelfde dienstverlener.

A2: Bel terug

1.Gesprek Terug te verwijzen naar de telecommunicatie gebeurtenis die optreedt wanneer de afzender van een gesprek is het meteen terug geroepen in een tweede gesprek als reactie.

2.GoIP kan worden gebruikt om het bereiken van deze functie, alleen of als een terminal die is geïntegreerd in een bestaand gesprek terug server / platform. 3.Voor autonome werking, GoIP ontvangt een oproep met nummerweergave en vervolgens weigert de oproep onmiddellijk zonder de oproep te beantwoorden. GoIP dan roept weer de beller, zodat hij kan kiezen van een nummer om te bellen. In dit geval, GoIP moet zich registreren om een VoIP Service Provider die biedt beëindigen het gesprek.

4.In een call-back systeem, GoIP fungeert als een apparaat om het gesprek te initiëren back functie. Dit is meestal op twee manieren gedaan. De eerste methode is om een SMS te sturen met de opgeroepene het telefoonnummer van de GoIP. De GoIP stuurt zowel de beller en callee het telefoonnummer van de oproep terug server de call back functie. De tweede methode is om te bellen GoIP en ophangen (met de oproep wordt beantwoord). GoIP stuurt het telefoonnummer van de beller bij de oproep terug server en het gesprek terug server belt de beller direct, zodat de beller kan dan kiezen van een nummer om te bellen.

 • Model Aantal: GoIP-8
 • GSM band: 850/900/1800/1900 Mhz
 • sip voip, gsm gateway: Ja
 • Merknaam: vtelecom
 • IMEI Wijzigbaar: ondersteuning
 • Encryptie van VPN: ondersteuning
 • Plaats van Oorsprong: Guangdong, China (Vasteland)
 • Bulk SMS: ondersteuning
 • GSM-VOIP Gateway: Ja
 • SIP&H323: ondersteuning
 • Type: GSM-VOIP Gateway met 8 sim-kaart poorten
Dieguito R R
2018-03-16
5/5
very good

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.