• Modelbouw
 • Grappige DOE-Mini Air Stirling Motor Motor Model Educatieve Steam Power Toy Elektriciteit Leren-Model Speelgoed Voor Kinderen Volwassen
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Grappige DOE-Mini Air Stirling Motor Motor Model Educatieve Steam Power Toy Elektriciteit Leren-Model Speelgoed Voor Kinderen Volwassen

€15.46

 • Pakket Gewicht: 0.476kg (1.05lb.)
 • Grootte Van Het Pakket: 17cm x 10cm x 12cm (6.69in x 3.94in x 4.72in)
 • Eenheid Type: stuk

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

Stirling motoren zijn unieke thermische motoren vanwege hun theoretische efficiëntie is bijna gelijk aan wat de maximale theoretische efficiëntie,

Genaamd de Carnot cyclus efficiëntie. De Stirling motor wordt verwarmd door gas expansie, koude krimp het opwekken van stroom.

Naam:Stirling Motor Hete Lucht Model

Model:407870

Specificaties:

Materiaal:metaal,glas

Kleur:goud

Grootte:165x87x95mm

Kenmerken:

-Dit is een externe verbranding motor waarin de brandstof wordt verbrand voortdurend, en de zuiger wordt verplaatst door de expansie van de lucht (of helium of waterstof) als een medium, en de uitbreiding van het gas wordt afgekoeld in de koude kamer, en de cyclus wordt herhaald. Slechts een klein alcohol-lampje kunt u de snelle rotatie en een sterke macht.

-Als de externe verbrandingsmotor om te voorkomen dat de traditionele verbrandingsmotor van de explosie om werk te doen, om zo tot een hoog rendement, laag geluidsniveau, laag vervuiling en lage operationele kosten.

-Het grootste voordeel van de externe verbrandingsmotor productiviteit en de efficiëntie van de invloed van de hoogte, zeer geschikt voor gebieden op grote hoogte.

- De aerodynamica zijn rijk aan kennis van de natuurkunde, enkele cilinder motor. Motor principe is intuïtief, educatief speelgoed, het onderwijs in de experimentele apparatuur effectief kan cultiveren kinderen de interesse in het leren kan ook worden gebruikt voor het onderwijs in de klas, meer intuïtief en makkelijk te begrijpen.

Instructies:

-De motor van het model op de horizontale positie met de hand schakelen van het vliegwiel te zien als een vloeiend, als er een sterk gevoel van raw samentrekkend, controleer de verbinding stang is normaal, of de cilinder olie en stof, en als dat zo is, gebruik wc-papier te wissen Niet glad. Schakelen van het vliegwiel druk voelen rebound binnen de cilinder lichaam is een normaal verschijnsel, de cilinder is afgesloten.

-De verpakking zak van alcohol lamp katoenen kleding in de metalen kap van de lamp.

-Ga naar de apotheek te kopen 95% zuiverheid alcohol, watervrij industriële alcohol beter. Vul de alcohol lamp minder dan twee derde.

-Alcohol-lampje aan de alcohol lamp, op de premisse van het waarborgen van de veiligheid, het ontsteken van de alcohol lamp ongeveer 2 minuten na het vliegwiel, totdat het vliegwiel automatisch bedrijf zo ver, het hele proces van verwarming, handen mogen niet raken.

-Led-verlichting kan worden rechtstreeks in de generator output interface, als niet wordt geplaatst, kan de uitwisseling van positieve en negatieve, leidde een lange voet voor de kathode.

Opmerking:

-Er zal de werking van stoom,en de stoom te veel tijd, de motor zal stoppen met werken,

binnen en buiten de naald vaak gereserveerd om wrijving te verminderen

-Niet draai de moer te strak aan, anders is het glas gebroken is, als de zuiger is gebarsten,

kan worden gebonden met lijm.

-De alcohol lamp wick raak het glas niet aan, niet te strak ring

-Het trekken van de zuiger en drijfstang niet kan dwingen de front-end, omdat de voorkant

het einde is gemakkelijk te breken

Voor meer informatie, klik hier

https://drive.google.com/open?id=0B3UuUv5gy_DrSmdSbGpyXzlSbDQ

Het pakket omvat:

1 x Stirling Motor

1 x Alcohol-Brander

 • Merknaam: LBLA
 • Materiaal: metaal
 • Type: Andere
 • Waarschuwing: Model
 • Leeftijd: > 3 jaar
 • Thema: Fantasy En Sci-Fi
 • Geslacht: Unisex
 • De hoeveelheid van de Items in de Set: 1Set
 • Model Aantal: Andere
Superkolobok99
2017-11-24
5/5
all the stuff is in .. it's kit model you have to easy build it ( be carefull to fit the piston ) the flamme is not a glasses but a metal tank stuck by a magnet ... its better for security 12 day for reception
Mikael Yil
2017-11-28
5/5
The item came very well wrapped, it came very quickly and was exactly what was advertised. Again the wrapping was perfect, thanks.
Vladimirkam2008
2017-12-11
1/5
product different and broken

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.