• Hulpmiddelen
  • ZONESUN DY-8 Kleur van het Lint Hot Printing Machine Directe Thermische Folie Handleiding Stempel Printer Codering Machine Ribbon Coder
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

ZONESUN DY-8 Kleur van het Lint Hot Printing Machine Directe Thermische Folie Handleiding Stempel Printer Codering Machine Ribbon Coder

€36.63

€33.34

  • Eenheid Type: stuk
  • Pakket Gewicht: 4.5kg (9.92lb.)
  • Grootte Van Het Pakket: 32cm x 30cm x 23cm (12.60in x 11.81in x 9.06in)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

semi-automatisch Door het Hoofd Code Printer Lint Code Printer is een soort code printer die met behulp van thermische afdrukken riem in plaats van inkt afdrukt op een soft pakket materialen. Het werkt door de speciale vorm van het veranderen van het afdrukken van roerende woorden of getallen. Het is van toepassing op vele terreinen van het afdrukken werkt, zoals alle soorten plastic zakken, aluminium composiet en papier-plastic compound tassen, etc. Het hebben van duidelijke contrast kleur kunt afdrukken en wijzigen van de gedrukte office naam, het merk, de datum en batchnummer en dus onoptionally volgens uw behoeften.

Hot Stamp Codering Machine /Lint Codering Printer

Lint Code Printer is een soort code printer die met behulp van thermische afdrukken riem in plaats van inkt afdrukt op een soft pakket materialen. Het werkt door de speciale vorm van het veranderen van het afdrukken van roerende woorden of getallen. Het is van toepassing op vele terreinen van het afdrukken werkt, zoals alle soorten plastic zakken, aluminium composiet en papier-plastic compound tassen, etc. Het hebben van duidelijke contrast kleur kunt afdrukken en wijzigen van de gedrukte office naam, het merk, de datum en batchnummer en dus onoptionally volgens uw behoeften.

Toepassing:

Lint Code Printer kan afdrukken balg inhoud die verschijnt op de verpakking van materialen, productie datum (jaar, maand, dag), batch nummer, de vervaldatum, het gewicht, de prijs, de grootte, de producerende gebied, ingrediënten, additieven, vormen, kwaliteit, kaart nummer, registratie merk, de fabrikant en het dus op. En de geschikte materialen die kunnen worden afgedrukt op een verschillende, bijvoorbeeld, PT, PE -, KT -, OPP, CPP, aluminiumfolie, plastic zak, drank fles thermische krimp merk, alle soorten kunststof composiet film, papier, over plastic, papier, leer, doek, verpakking container/zak, van kunststof producten en elektronische componenten plastic shell, enz. Dus Lint Code Printer wordt veel gebruikt in de grafische gebied van voedingsmiddelen, dranken, medicijnen, aquatische product, lokale speciale producten, cosmetica, elektronische onderdelen, hardware, chemicaliën, enz. Het kan afdrukken duidelijke letters op de zachte verpakkingsmateriaal (met uitzondering van stijve pakket).

We hebben een brief van elk 1 stuks bovenste "A-Z" en wij geven u één stuks thermische lint als gift (totaal twee thermische lint ) .

Pls let wel , deze machine letters en cijfers maat hebben een grootte van 2*4*15mm

Parameters Werken Handmatig Type Aantal 0---9 en A-Z 26 Tekens Hot Afdrukken Lint 1"-1.38" (25.4—35mm)

Snelheid

1~80 keer/min

Afdrukgebied

Het maximum voor drie lijnen is 13x35 (holding over 21 letters / cijfers)

Stroom / Spanning

220V of 110V

Verwarming Buis : 100W/240V

Afmetingen(Hxlxb)

9.4"x9.4"x5.5" (240x240x140mm)

Netto Gewicht

2,8 kg (6.16 lb)

Item Opgenomen:

1 Sets van 110 of 220V Lint Codering printer

1 Rollen van 30mmx100M Goud Lint

1 Rollen van 30mmx100M Zwart Lint

0-9 Aantal Tekens

A-Z 26 Engelse Tekens

  • Merknaam: ZONESUN
  • Type: Macht Delen Van Gereedschap
  • Model Aantal: code voor het pad van de printer
  • Gebruik: Huis DIY
Babygirl2009
2017-12-05
5/5
good price, good quality
Shanerke1993
2017-11-29
5/5
thank you so much fast working perfectly. grade saler
Naubreit
2017-12-28
5/5
Nice fast delevery really nice and quality stuff

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.