• Home Decor
  • Opa Goed Geluk Massief hout zuiver koper Heer van het paard met het hoofd Een stok Stok Crosier
img 0
img 1
img 2

Opa Goed Geluk Massief hout zuiver koper Heer van het paard met het hoofd Een stok Stok Crosier

€113.16

€76.95

  • Grootte Van Het Pakket: 95cm x 10cm x 18cm (37.40in x 3.94in x 7.09in)
  • Pakket Gewicht: 0.75kg (1.65lb.)
  • Eenheid Type: stuk

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

Hoog 92CM

Materialen: messing houten

Conditie: Goede staat

Beschrijving:

Dit is een Folk Chinese Verzamelen met de Hand gesneden Brons Spies Walnut wandelstok Wand Suikerriet .Het is in goede staat, en is gemaakt door vakmensen in traditionele stijl met fijne handwerk. Dit is een groot stuk van waardevolle collectie, een waardevolle persoonlijke wijzigen of een zeer goed aanwezig is. Niet te missen deze kans om dit beeld en brengt geluk aan u!

Zuiver Koper Messing oude Opa Goed Geluk wandelstok Hoofd

Kan overeenkomen met Lobulair rood sandelhout wandelstok

welkom in mijn winkel

Over ons

In mijn winkel, zijn er veel prachtige items die voor u te wachten, voornamelijk actief in de externe waarde van een collectie van brons, porselein, zilver, cloisonné, militaire leveringen, boeddhabeelden, Boeddhisme supplies en accessoires, zoals een oude familie ornamenten ambachten. Ik zal proberen mijn best om ze één voor één en van harte welkom om mee aan de prijsvraag en het vertrouwen van de bestelling !

Hier is een chinese fengshui brons rijkdom geld yuanbao Paard Trek kool lucky standbeeld , Het is in goede staat, en is gemaakt door vakmensen in traditionele stijl met fijne handwerk . Dit is een groot stuk van waardevolle collectie, een waardevolle persoonlijke wijzigen of een zeer goed aanwezig is. het handwerk is zeer fijn met een ongelooflijke detaillering. Mis deze kans om het te krijgen .Wens je veel succes!

Beleid

Alle items komen in aanmerking voor onze 30 dagen tevredenheid garantie, tenzij anders vermeld in de productlijst. Alle items worden gegarandeerd worden in nieuwe staat bij de ontvangst van de aankoop. Als er problemen zijn of als je niet 100% tevreden bent over het item, neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we het kunnen bieden van vervanging of terugbetaling van het item.

OPMERKING: Alle beschadigde geretourneerde artikelen moeten in de originele verpakking, met alle toebehoren, papierwerk, en de inhoud van het oorspronkelijk verzonden met de post. Schade veroorzaakt door de koper, worden niet gedekt onder deze polis.

  • Merknaam: HUARONGKANGYOU
  • Thema: Dier
  • Materiaal: Koper
  • Stijl: Retro en Nostalgisch/Oude Meubels

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.