• Exterieur Delen
 • Slimme Elektrische persklep Lift Gemakkelijk voor U om de Controle Kofferbak past op de Toyota Land Cruiser Controle door Externe
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Slimme Elektrische persklep Lift Gemakkelijk voor U om de Controle Kofferbak past op de Toyota Land Cruiser Controle door Externe

€366.35

 • Eenheid Type: stuk
 • Pakket Gewicht: 6.5kg (14.33lb.)
 • Grootte Van Het Pakket: 83cm x 21cm x 20cm (32.68in x 8.27in x 7.87in)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

*Heb je ooit een ervaring gehad als deze ? Als je houdt van veel van de dingen van de mall, de handen gebonden, moeten nog steeds open de kist met de handen.

*Wanneer u de bagage bezittingen met u voor zakelijke reis,maar niet in de stemming vanwege het lastige bediening van de romp

*Als je dingen van stam,altijd in een lastige situatie zit of niet in staat om de trunk poort omdat het geen mechanisme van het vermijden van vast te zitten en ook niet in staat om de hoogte van de trunk poort. Nu

laat het ons af te werpen voor de problemen van de romp probleem. De Elektrische persklep Lift lost alle problemen voor u,uw reis gemakkelijker en handiger.

>>Wat is de Smart electric persklep lift

De smart electric persklep lift is een nieuwe set van de auto-wijziging intelligent systeem,driver kan gebruik maken van de afstandsbediening,druk op de knoppen van de persklep of driver\\\\\\'s kamer om het te controleren.daarnaast heeft het de functie van smart vermijden, knijpen,het geheugen van de hoogte en dus op. Het is gebruiksvriendelijk,handig,intelligent,maken uw auto beter.

1.Druk op op de afstandsbediening om het openen/sluiten van de persklep,zelfs als uw handen bezig zijn,doet u dit gemakkelijk.

2.Een druk op de knop op de staart poort,dicht in de buurt als u nodig heeft.

3.Wanneer u ar in driver\\\\\\'s seat,drukt u op de toets voor het bedienen van persklep gemakkelijk.

4.Terwijl de staart poort sluiten,nadat het aanraken van de obstakels (Personen of zaken),wordt het teruggestuurd automatisch of stoppen er,dus het vermijden van pijn.

5.De persklep kan het geheugen van de hoogte,de gebruiker trek de poort tot een niveau dat ze kunnen bereiken,dan druk lang op de knop om de hoogte wordt afgewikkeld.Volgende keer dat u het opent,blijf op de hoogte stellen.Dus meisjes nooit bang dat het te hoog voor u te bereiken. 6.Bij het sluiten of openen van de persklep,zal het verzenden van geluid ot alarm van de bestuurder en het kennen van de situatie terug om schade te voorkomen of veiligheidsrisico ' s. Product Test-En Verificatie-1.Waterdichte test

Standaard IPX4 opspattend water testen,het installeren van de palen in de auto:

Test1:Blootgesteld aan het water voor 5 minuten;

Test 2:Gebruik water kanonnen spuiten water op,twee polen,elke 10 minuten. Water spuiten beide manier 10 keer te controleren op het water pro. 2.Open/Sluiten persklep life test (normale temperatuur)

Op normale temperatuur,voor het testen van de kracht van open/dicht,de snelheid eerlijk is of niet,enig lawaai of niet,Testen van meer dan 4000 keer.

Elke 1000 keer of 6 uur,het uitvoeren van een handmatige of automatische controleren. 3.Test openen/sluiten persklep life test(+60 graden)

* Bij een temperatuur van 60 graden ,voor het testen van de kracht van open/dicht,de snelheid eerlijk is of niet,enig lawaai of niet.

* Testen van meer dan 4000 keer. 4. Test openen/sluiten persklep life test (-30 graden)

* Bij een temperatuur van -30 graden,Voor het Testen van de kracht van open/dicht,de snelheid eerlijk is of niet,enig lawaai of niet.

* Testen van meer dan 4000 keer.

5.Echte auto omliggende test (60 graden)

Bij een temperatuur van 60 graden ,voor het testen van de kracht van open/dicht,de snelheid eerlijk is of niet,enig lawaai of niet. 6.Echte auto omliggende test (-30 graden)

Bij een temperatuur van -30 graden,Voor het Testen van de kracht van open/dicht,de snelheid eerlijk is of niet,enig lawaai of niet. 7.Helling test

Op de helling van 30 graden,Voor het Testen van de kracht van open/dicht,de snelheid eerlijk is of niet,geen lawaai,vervormd of niet. 8.Omhoog of omlaag van 30 graden,helling test

Op de helling van 30 graden naar boven of naar beneden,Voor het testen van de kracht van open/dicht,de snelheid eerlijk is of niet,geen lawaai,vervormd of niet.

Let op:

1 . Ons product heeft twee knoppen voor het tillen. Het ene hoeft te worden geïnstalleerd op de console en het andere hoeft te worden geïnstalleerd op de persklep. Zij kunnen de controle van de hijs-automatisch.

2 . Als uw auto is de speciale knop om de controle van de persklep stijgende automatisch (Maar niet de controle vallen automatisch). Met de functie van dit soort auto sleutels, kunt u zowel van het rijzen en dalen van de persklep.

3 . Als uw autosleutel kunnen geen controle over de persklep stijgende automatisch, u alleen kunt bedienen door middel van de twee knoppen.

Voorzorg:

Als u niet kunt bevestigen als uw auto past ons punt, pls nemen foto ' s voor onze referentie. (Wij raden dat de klant stuurt ons de foto ' s voor te kopen.) 1.de voorkant van de auto 2.achter van de auto 3.open de kist 4.de pool van de romp

>> Een voet geactiveerde functie (Optioneel)

Binnen de ontwikkeling van smart power poort lift, mensen vragen meer diversificatie op het functioneren van een product en het gemak. Om te voldoen aan hen, ons bedrijf heeft ontwikkeld, de één-voet geactiveerde functie met succes en zorgen voor een nieuwe manier van openen/sluiten van stam automatisch voor auto-eigenaren. (toevoegen inductie module) Kopen koppeling:

 • Model Jaar: Tweeduizend vijftien
 • Interchange Onderdeel Nummer: 001df5641
 • Item Hoogte: 20inch
 • Materiaal Type: ABS
 • Model Naam: LE5825
 • Plaatsing op Voertuig: Achterkant
 • Externe Testen Certificering: CCC
 • Item Lengte: 80inch
 • Artikelnummer Fabrikant: LE5825
 • Andere Onderdeel Nummer: 002252654
 • Item Type: Boot Flappen
 • Land/Regio van Fabricage: China
 • Materiaal: ABS
 • Item Gewicht: 5
 • Speciale Functies: OM de Controle van Stam
 • Merknaam: LeeSpring
 • Item Breedte: 20inch

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.