• Communicatie Apparatuur
  • LODFIBER voor Intel E10G42BTDA Server Adapter X520-DA2 10Gbps-PCI Express 2.0 x8-2 x SFP+
img 0

LODFIBER voor Intel E10G42BTDA Server Adapter X520-DA2 10Gbps-PCI Express 2.0 x8-2 x SFP+

€97.69

  • Eenheid Type: stuk
  • Pakket Gewicht: 0.6kg (1.32lb.)
  • Grootte Van Het Pakket: 25cm x 16cm x 4cm (9.84in x 6.30in x 1.57in)

Beoordeling
Waardering | Schrijf uw recensie

Inter Ethernet Converged Network Adapter X520

Dual en Single-Port 10 Gigabit SFP+ - Ethernet Converged Network Adapters Zorgen voor Ultieme Flexibiliteit en Schaalbaarheid van Virtuele-en Unified Storage-Omgevingen

Intel ' s familie van adapters, de Intel Ethernet Converged Network Adapter X520 met SFP+ - connectiviteit, zijn de meest flexibele en schaalbare Ethernet adapters voor de veeleisende datacenteromgevingen. Datacenter netwerken worden tegen hun grenzen aan. De toenemende inzet van servers met multi-core processors en veeleisende toepassingen, zoals High Performance Computing (HPC), database clusters, en de video-on-demand zijn de motor van de noodzaak voor 10 Gbps-verbindingen - Klanten vereisen een flexibele en schaalbare I/O oplossingen om te voldoen aan de strenge eisen van het runnen van bedrijfskritische applicaties in gevirtualiseerde en unified storage-omgevingen.

Aangedreven door Intel ' s derde generatie 10 GbE-netwerk controller, de Intel Ethernet-82599 10 Gigabit Ethernet-Controller, de X520 adapter-familie adressen van de veeleisende behoeften van de next-generation datacenter door het verstrekken van ongeëvenaarde functies voor visualisatie, flexibiliteit voor LAN-en SAN-netwerken, en bewezen, betrouwbare prestaties.

De beste Keuze voor Visualisatie

De explosieve groei in de visualisatie leidt tot een toenemende vraag naar de prestaties van het netwerk. Met meer Virtuele Machines (vm ' s) die draaien op elke multi-core server, netwerk verkeer is sterk toegenomen, met elke VM concurreren om de beschikbare I/O-bandbreedte. Intel-familie van Intel Ethernet Converged Network Adapter X520-adressen netwerken knelpunten in gevirtualiseerde omgevingen. Deze adapters kunt netwerk-intensieve toepassingen aan het bereiken van de verwachte prestaties in een gevirtualiseerde omgeving.

De Intel Ethernet-X520 familie van adapters biedt de beste netwerkmogelijkheden in de industrie, of de fysieke poort is geconfigureerd in een emulatie modus met behulp van de virtuele switch in het Virtual Machine Monitor (VMM), of is direct toegewezen aan een virtuele machine. In de emulatie modus, Intel I/O-technologie. Virtuele Machine Device queues (VMDq) optimaliseert de prestaties van het netwerk door het ontlasten van de gegevens te sorteren en te kopiëren van de software Virtual Switch in de VMM aan de Intel Ethernet-82599 10 Gigabit Controller. Deze configuratie is het meest geschikt voor een groot aantal vm ' s draaien op de standaard toepassingen met beperkte bandbreedte en latentie eisen.

Voor bedrijfskritische toepassingen, waar| speciale I/O is vereist voor maximale prestaties van het netwerk, kunnen gebruikers toewijzen van een dedicated virtuele adapter poort naar een VM. Het gebruik van de PCI-SIG SR-IOV mogelijkheden op een Intel Ethernet X520-adapter biedt een directe VM-connectiviteit en de bescherming van de gegevens over de vm ' s. SR-IOV technologie maakt het mogelijk de gegevens te omzeilen de software virtual switch en biedt in de buurt van de oorspronkelijke performance. Het kent zowel een fysieke of virtuele I/O-poorten aan de individuele vm ' s rechtstreeks. Deze technologie is vooral geschikt voor toepassingen die de vraag van de hoogste I/O-doorvoer en de laagste latentie prestaties, zoals database -, opslag -, financiële en andere toepassingen.

PCI-SIG SR-IOV is een mechanisme voor apparaten om te adverteren voor hun vermogen om direct worden toegewezen aan meerdere virtuele machines. SR-IOV kan het partitioneren van een PCI Express* (PCIe) functie in veel virtuele interfaces voor het doel van het delen van de middelen van een PCIe apparaat in een virtuele omgeving Deze virtuele interfaces zijn de zogenaamde Virtuele Functies. Elke virtuele functie kan ondersteunen, een unieke en aparte data-pad voor het 1/0-gerelateerde functies binnen de PCIe-hiërarchie. Gebruik van SR-IOV met een netwerkapparaat, bijvoorbeeld, kan de bandbreedte van een enkele poort (functie) te splitsen in kleinere segmenten die kunnen worden toegerekend aan specifieke vm ' s, of voor gasten, is via een standaard interface.

Unified Networking en Opslag

De familie van Intel Ethernet-X520-adapters verlaagt uw datacenter total cost of ownership (TCO) door het bieden van de mogelijkheid om de route van LAN-en SAN-verkeer via een enkele stof.

Ondersteuning voor Fiber Channel over Ethernet (FCoE)

FCoE kapselt Fiber Channel frames via standaard Ethernet-netwerken, waardoor Fiber Channel te profiteren van 10 GbE-netwerken, terwijl het behoud van de oorspronkelijke protocol. De X5Z0 adapters bieden FCoE hardware versnelling te leveren prestaties die vergelijkbaar zijn met FC Hba ' s. De adapters support Data Center Bridging, ook wel bekend als Converged Enhanced Ethernet (CEE), die klanten in staat stelt te configureren verkeer klassen en prioriteiten aan te leveren in een lossless Ethernet stof. Een Intel Ethernet Converged Network Adapter X5Z0 vermindert de totale eigendomskosten door het elimineren van overbodige stoffen en bespaart u de kosten van dure FC Hba ' s en FC switch-poorten.

Ondersteuning voor iSCSI

De adapters bieden volledige ondersteuning voor bewezen native OS en VMM iSCSI-initiators iSCSI boot. Historisch gezien, CRC3ZC berekening heeft degradatie van de systeem prestatie, maar nu met de CRC-instructie meegeleverd in de nieuwste Intel Xeon-processors, CRC validatie is mogelijk met een minimale impact op de doorvoersnelheid van het netwerk, terwijl het leveren van superieure integriteit van de gegevens.

De Intel Ethernet-familie van X520-adapters doen het allemaal: 10 Gigabit LAN, FCoE, en iSCSI; echt waarmaken van de belofte van unified networking.

  • Merknaam: LODFIBER
  • Model Aantal: E10G42BTDA

Wees de eerste om een recensie te schrijven!

U kunt ook graag

Top kwaliteit.